Connect with us

Alte Sporturi

Momente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei. Oficialii lui Aris au fugărit-o pe arbitra Stephanie Frappart

Au fost momente şocante după ultimul fluier al finalei Cupei Greciei dintre Panathinaikos şi Aris (1-0). Arbitra Stephanie Frappart a fost fugărită de jucătorii şi oficialii din stafful lui Aris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida transmisă exclusiv în AntenaPLAY a avut trei cartonaşe roşii, dintre care două pentru Aris. Golul victoriei lui Panathinaikos a venit în ultima secundă a meciului, în al şaptelea minut al prelungirilor. După ce meciul s-a reluat, Frappart a fluierat finalul.

Momente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei

A fost momentul în care unii jucători ai lui Aris s-au îndreptat ameninţător către arbitra din Franţa, în jurul căreia au apărut imediat oamenii de ordine de pe teren. Apoi, ea a fost urmărită până la tunel de furioşii fotbalişti.

Mai mult, chiar şi antrenorul lui Aris a fost surprins îndreptându-se ameninţător către Stephanie Frappart, care a fost protejată în aceste zeci de secunde de coşmar şi de colegii din echipă.

Panathinaikos, 20 de Cupe ale Greciei în palmares

Spre norocul lui Frappart, meciul s-a disputat fără fani în tribună, altfel că, probabil, situaţia ar fi fost şi mai tensionată pe Panthessaliko Stadium, arenă cu o capacitate de peste 20.000 de locuri.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide