Connect with us

Alte Sporturi

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”

Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul

Fostul mare jucător a vorbit despre succesul celor de la FCSB și a ținut să menționeze faptul că aceștia ar putea rata total cupele europene, în sezonul viitor.

Să vedem ce se întâmplă în calificările pentru Champions League, s-ar putea să nu reușească să nu intre în nicio competiție europeană.

Nu vreau să vorbesc despre FCSB, vă spun sincer, pentru mine FCSB-ul nu există. E o echipă care n-are nume. Numele de FCSB sunt patru litere ale alfabetului. Nu semnifică nimic. Dacă FCSB-ul e Steaua, Steaua cine este dacă ei spun că sunt Steaua? Sunt două lucruri diferite. La noi, totul e posibil. Sunt multe lucruri care n-au logică.

Să-i lăsăm să se bucure că sunt campioni, au câștigat campionatul, foarte bine. Să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a spus Tudorel Stoica, potrivit sport.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide