Connect with us

Tenis

Mesajul transmis de Simona Halep în miez de noapte

Mesajul transmis de Simona Halep în miez de noapte

Dubla campioană de Grand Slam a avut trei zile la dispoziție în care să își dovedească nevinovăția.

Simona Halep, mulțumiri speciale pentru cei care i-au fost alături la TAS

Românca a avut parte de susținere puternică la Lausanne, unde a fost însoțită în permanență de avocatul american Howard Jacobs, avocatul român Bogdan Stoica și specialistul în farmacologie, toxicologie și biologie, francezul Jean-Claude Alvarez.

După încheierea celei de-a treia zi de audieri, spre miezul nopții, Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele sociale în care a ținut să le mulțumească celor trei care au fost alături de ea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Trei zile intense în care mi-am arătat nevinovăția. Vreau să le mulțumesc în special lui Howard, Claude și lui Bogdan pentru munca incredibilă pe care au făcut-o”, a scris Simona Halep într-un story pe Instagram, postat în jurul orei 23, vineri seara.

Snapinsta.app_426592944_7962103163805511_5638955963036342021_n_1024
Mesajul postat de Simona Halep după a treia zi de audieri la TAS / Foto: Instagram @simonahalep

Rămâne de văzut care va fi decizia TAS în cazul Simonei Halep, după ce Patrick Mouratoglou și-ar fi asumat răspunderea pentru faptul că în organismul sportivei a fost găsită substanța interzisă Roxadustat, dar și după ce ITIA a cerut ca pedeapsa româncei să fie majorată.

Este necunoscută data la care verdictul TAS va veni, însă acesta s-ar putea lăsa așteptat timp de câteva luni.

Simona Halep, după procesul de la TAS: ”Nu știe nimeni când va veni verdictul”

Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.

Îmi doresc și aștept cu nerăbradare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp. Nu știe nimeni când va veni verdictul”, a transmis Simona Halep, potrivit euronews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Tenis

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE