Connect with us

Alte Sporturi

Ianis Hagi, integralist la ultimul meci la Alaves! Nota primită de fiul „Regelui”

Ianis Hagi a fost integralist la ultimul meci la Alaves. Fiul „Regelui” a fost titularizat în remiza cu Las Palmas, scor 1-1, din ultima etapă a campionatului spaniol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi-a încheiat astfel împrumutul la Alaves. Fiul „Regelui” va reveni la Rangers, echipă cu care se află sub contract. Scoţienii au anunţat deja însă că internaţionalul român va fi cedat la o altă echipă şi nu va evolua la formaţia de pe Ibrox, în sezonul viitor.

Ianis Hagi, integralist la ultimul meci la Alaves

Ianis Hagi a bifat al doilea meci ca titular la Alaves, în ultimele trei runde disputate. Fiul „Regelui” a avut o evoluţie bună în remiza cu Las Palmas, având 34 de atingeri de balon, iar 14 din cele 19 pase încercate au fost reuşite. Totodată, internaţionalul român a încasat şi un cartonaş galben, în prima repriză.

Graţie evoluţiei din duelul din ultima etapă, Ianis Hagi a primit nota şapte, din partea specialiştilor de la sofascore.ro. Cel mai bine notat jucător a fost mijlocaşul Giuliano Simeone şi portarul Jesus Owono, ambii primind nota 7,4.

După meciul cu Las Palmas, Ianis Hagi va reveni în ţară, pentru a începe pregătirile alături de echipa naţională. Internaţionalul român a fost convocat de Edi Iordănescu în lotul preliminar pentru EURO 2024.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide