Connect with us

Alte Sporturi

Horațiu Moldovan și-a decis viitorul, după niciun minut jucat la Atletico Madrid: ”Alegerile antrenorului”

  • Fotbal: Moldova – Ucraina, marți, 19:00, DGS 1

  • Fotbal: Portugalia – Irlanda, marți, 21:45, DGS 1

Internaționalul român nu a reușit să evolueze niciun minut pentru formația din capitala Spaniei, întrucât Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari din lume, a rămas titularul de drept.

Horațiu Moldovan va juca la Atletico Madrid în sezonul următor

Odată cu transferul la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan și-a pierdut locul de titular la echipa națională. Totuși, fostul portar de la Rapid nu regretă deloc alegerea făcută și a afirmat că și în sezonul viitor va juca tot pentru echipa antrenată de Diego Simeone.

Mai mult, internaționalul român a dezvăluit că în nicio secundă nu s-a discutat despre o eventuală plecare de la Atletico Madrid.

”Acum cred că o să fie și mai mari pretențiile de la mine. (n.r.-dacă ți-a explicat cineva de ce nu ai jucat?) Astea au fost alegerile antrenorului, nu stă nimeni să-ți dea explicații. Da, sunt confirmat pentru următorul sezon. Nu s-a pus problema să plec”, a afirmat Horațiu Moldovan la podcastul ”Tare de Tot”, cu Viorel Grigoroiu.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Horațiu Moldovan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • Până în iunie 2027 are Horațiu Moldovan contract cu Atletico Madrid.

Iubita lui Horațiu Moldovan: ”Mai face omul `gafe`, viața ar fi plictisitoare fără ele, nu?”

Galerie Foto

Aza Gabriela (25 de ani), iubita lui Horațiu Moldovan, a fost prezentă pe Metropolitano la meciul câștigat de madrileni în fața celor de la Celta Vigo, scor 1-0.

Cântăreața a făcut, însă, o gafă din cauza căreia a fost ”taxată” în mediul online: a postat câteva fotografii dinaintea partidei, dar a confundat Metropolitano, stadionul celor de la Atletico Madrid, cu Santiago Bernabeu, arena rivalilor de la Real Madrid. La scurt timp, Aza Gabriela a reparat eroarea și a explicat cum s-ar fi produs aceasta.

Hai să vă spun care a fost faza. Eu, când am făcut postarea, eram pe stadion și evident că Instagram-ul mi-a dat toate stadioanele din Madrid. Metropolitano era lângă Bernabeu și am apăsat din greșeală.

Nici nu am fost atentă și nici nu m-am uitat la postare imediat. Așa că vă mlțumesc vouă că m-ați atenționat că era posibil să nu văd deloc. Mai face omul `gafe`, viața ar fi plictisitoare fără ele, nu?”, a scris Aza Gabriela pe Instagram.

Etichete: atletico madrid , horațiu moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide