Connect with us

Alte Sporturi

Evan Ndicka de la AS Roma a jucat din nou pentru italieni, la două săptămâni după ce s-a prăbușit pe teren

  • admin

  • SuperLiga: PetrolulBotoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: RapidUniversitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Evan Ndicka (24 de ani) a disputat integral meciul cu Napoli, campioana Italiei din 2023, pe stadionul ”Diego Armando Maradona”.

Fundaşul franco-ivorian Evan Ndicka, căruia i s-a făcut rău în plin meci în urmă cu două săptămâni, a jucat din nou într-un meci oficial pentru AS Roma

Fundașul ”Gialorossi” nu a înscris în meciul cu napoletanii, dar a fost decisiv la golul egalizator al Romei, cu o prelungire cu capul la un corner pentru Tammy Abraham. Evan Ndicka primise la începutul săptămânii trecute acordul medicilor pentru a relua activitatea fizică.

Evan Ndicka a fost supus unei serii de teste cardiologice şi pulmonare, care nu au relevat nicio patologie cardiacă şi au confirmat vindecarea pneumotoraxului minim constatat după meci“, a explicat, săptămâna trecută, printr-un comunicat, clubul roman.

A făcut un meci excelent cu această pasă decisivă şi şi-a făcut treaba perfect în faţa unui atacant care valorează 150 de milioane de euro (n.r. Victor Osimhen)”, a declarat antrenorul Daniele De Rossi, după meciul cu Napoli, potrivit Agerpres.

  • 24 de milioane de euro este cota de piață a lui Evan Ndicka, potrivit Transfermarkt.
  • Evan Ndicka a jucat în 29 de meciuri, în acest sezon, în toate competițiile, pentru AS Roma.

De ce s-a oprit meciul Udinese – AS Roma, în minutul 70

Fundașul celor de la AS Roma, Evan Ndicka, și-a pus mâna la piept în minutul 70 al meciului jucat împotriva lui Udinese, iar ivorianul s-a prăbușit pe gazon.

În timp ce Ndicka acuza o puternică durere la nivelul inimii, coechipierii şi stafful medical au venit în jurul lui, urmaţi de serviciile de prim ajutor dotate cu defibrilator. Fotbalistul francez a ridicat degetul mare de la mână în sus și a vrut să arate că se simte bine. Conform presei din Italia, a fost vorba de o problemă cardiacă, dar nu a fost nevoie de utilizarea defibrilatorului.

Jucătorul a rămas însă conştient şi a fost transportat la spital.

În consecinţă, meciul a fost întrerupt la scorul de 1-1, decizie salutată în aplauzele spectatorilor de pe ”Bluenergy Stadium”.

  • Format la Auxerre în Franţa, Ndicka a venit la AS Roma vara trecută, după cinci sezoane petrecute în Germania, la Eintracht Frankfurt.
  • Ndicka este component al naţionalei Cote d’Ivoire, câştigătoare a Cupei Africii pe Naţiuni, în ianuarie.

Etichete: napoli , as roma , evan ndicka , prabusit pe teren , revenire ndicka


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide