Connect with us

Fotbal

Erik Lincar îi dă replica lui Adi Popa,: ”Aveam așteptări mai mari!”

  • admin

La scurt timp după plecarea de la echipă, Adi Popa a aruncat ”săgeți” la adresa antrenorului Erik Lincar (45 ani). Replica antrenorului nu s-a lăsat așteptată.

”Nu știu ce a declarat Adi Popa. De ce i s-a reziliat contractul trebuie să îl întrebați pe domnul președinte. O implicare am avut și eu, dar nu e problema mea, nu comentez eu de ce reziliează un jucător sau când vine un jucător. Depinde ce se înțelege prin scos din programul echipei. Eu zic că el a fost în vestiarul echipei și s-a antrenat cu echipa pe același teren. Dacă a fost pe același teren cu echipa, ce părere aveți? Eu vă zic adevărul.

În general, eu nu am conflicte cu jucătorii și nu țin minte să fi avut un conflict cu un jucător, vreodată. Dacă am o discuție cu ei, încerc să fiu foarte clar și să îmi exprim punctul de vedere, în ceea ce îl privește. Aveam așteptări mai mari de la el, dar asta nu înseamnă… Știți cum e, în fotbal jucătorii sunt într-o formă bună o perioadă, o formă bună în altă perioadă….”, a declarat Erik Lincar pentru playsport.ro.

Ce a spus Adi Popa despre Erik Lincar

Prin intermediul unor declarații date în exclusivitate pentru Digi Sport, cel porecelit “Motoreta” a dezvăluit cum s-a ajuns la o despărțiri a povestit de ce nu s-a înțeles cu antrenorul Erik Lincar.

“Pe cale amiabilă. M-am întâlnit cu președintele, cu domnul Tănase. Am discutat ca bărbații, la masă. Am ajuns la concluzia că e mai bine pentru ambele părți să reziliem amiabil. Între mine și conducere nu a existat niciun conflict. Nici cu antrenorul nu a existat, ci doar unul inventat și creat de dânsul.

Dacă ar fi să expun i-aș face o reclamă pozitivă sau negativă gratuită și nu văd rostul. Dacă aș spune cuvânt cu cuvânt prin ce am trecut, poate că unii ar crede că fabulez. E ceva de domeniul SF, nu are legătură cu fotbalul. Am încheiat cea mai grea perioadă a carierei. Mi s-a arătat cel mai puțin respect din partea antrenorului”, a spus Adi Popa.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide