Connect with us

Alte Sporturi

Cei trei jucători care ”l-au dat pe spate” pe Carlo Ancelotti: ”Nu-i cunoșteam prea bine”

  • Superliga: Farul – Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa – Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

După ce a reușit să-și adjudece titlul de campioană în La Liga cu 4 etape înainte de finalul stagiunii, ”los blancos” s-au calificat în finala Champions League (unde o vor întâlni pe Borussia Dortmund pe 1 iunie), după ce au depășit-o în semifinale pe Bayern Munchen (scor 4-3 la general).

Pentru a atinge aceste performanțe remarcabile în actuala stagiune, formația de pe Santiago Bernabeu a avut nevoie de prestațiile foarte bune ale jucătorilor. Printre fotbaliștii din lotul ”los blancos” care l-au dat pe spate” pe Carlo Ancelotti (64 de ani) în acest sezon s-au numărat cei cu nume mai puțin sonore. 

Carlo Ancelotti: ”Cel mai mult m-au impresionat Fran Garcia, Joselu și Brahim Diaz”

La conferința de presă dinaintea duelului pe care Real Madrid îl va juca, pe teren propriu, cu Alaves, Carlo Ancelotti (64 de ani) a mărturisit că jucătorii care l-au impresionat cel mai mult în acest sezon au fost Fran Garcia (24 de ani), Joselu (34 de ani) și Brahim Diaz (24 de ani). 

De asemenea, tehnicianul italian a admis faptul că nu știa foarte multe informații despre cei 3 jucători înaintea acestei stagiuni. 

“Jucătorii care m-au surprins cel mai mult? Cei pe care nu-i cunoșteam prea bine, Fran García, Joselu, Brahim”, a spus Ancelotti.

  • Partida dintre Real și Alaves este programată pe 14 mai (marți), de la 22:30, în direct pe Digi Sport 2. De asemenea, abonații RCS-RDS vor putea urmări partida pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fran Garcia, care acoperă poziția de fundaș stânga, a fost răscumpărat de Real Madrid de la Rayo Vallecano la începutul acestui sezon pentru 5 milioane de euro. În unele partide importante, Garcia a reușit să-l înlocuiască cu brio în flancul stâng al apărării pe Ferland Mendy (28 de ani).

  • în 30 de meciuri a evoluat Fran Garcia pentru Real Madrid în acest sezon
  • un gol și 6 assist-uri a reușit Garcia pentru ”los blancos”

Joselu a fost împrumutat de Real Madrid de la Espanyol până la sfârșitul acestui sezon, în schimbul a 500.000 de euro (însă, ar urma să fie cumpărat definitiv de ”los blancos”). În actuala stagiune, atacantul spaniol a reușit să marcheze 16 goluri și să ofere 3 assist-uri în 47 de partide. 

Brahim Diaz a revenit la Real Madrid la începutul stagiunii, după ce i-a expirat împrumutul la AC Milan. Ajuns din nou la formația de pe Santiago Bernabeu, mijlocașul ofensiv a avut prestații bune sub comanda lui Carlo Ancelotti și a reușit să marcheze 12 goluri și să ofere 6 assist-uri în 43 de partide. 

VIDEO Rezumat Real Madrid – Bayern Munchen 2-1

Etichete: carlo ancelotti , joselu , brahim diaz , fran garcia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide