Connect with us

Alte Sporturi

Anunțul făcut de presa din Ucraina, după ce un titular a ieșit în lacrimi de pe teren. Urmează duelul cu România

  • Fotbal: Eibar – Oviedo, miercuri, 22:00, DGS 2

  • MEDIA: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

Naționala Ucrainei va debuta la turneul final din Germania pe 17 iunie contra României, însă selecționerul Serghei Rebrov se confruntă cu o problemă.

Vitali Mykolenko a suferit o accidentare la același picior la finalul sezonului 2023/2024 din Premier League: ”Riscă să rateze EURO 2024”

Fundașul stânga titular din partida cu Moldova, Vitali Mykolenko, a ieșit accidentat. În minutul 25, Crăciun a intrat prin alunecare și l-a lovit pe Mykolenko undeva în marginea terenului, iar fundașul Moldovei a reușit să respingă mingea în corner.

Jucătorul Ucrainei a resimțit din plin lovitura și a rămas întins pe gazon. Ulterior, a fost ajutat de staff-ul medical, însă, inexplicabil, a intrat din nou pe teren. La faza imediat următoare, ucraineanul a respins o centrare exact cu piciorul la care acuza probleme, iar Mykolenko s-a întins din nou pe teren și a lovit, nervos, cu pumnii în pământ

Este important de precizat că la finalul sezonului recent încheiat din Premier League, Mykolenko s-a accidentat tot la același picior și a ratat ultimele meciuri ale lui Everton.

Acum, presa din Ucraina a relatat că vechea accidentare nu ar avea legătură cu noile probleme cu care se confruntă fotbalistul.

”Mykolenko s-a accidentat la gleznă și a fost înlocuit în minutul 30 de Alexander Zinchenko. Vitaly riscă să rateze EURO 2024, care va avea loc între 14 iunie și 14 iulie în Germania.”, a relatat sursa citată anterior.

Selecționerul Serghei Rebrov a vorbit despre accidentarea lui Vitali Mykolenko

La finalul partidei cu Moldova, și selecționerul Serghei Rebrov a vorbit despre problema elevului său.

”Vitaly Mikolenko va fi supus unor teste medicale și sper că totul va fi bine. Aceasta nu este aceeași leziune ca cea anterioară. Este o accidentare diferită. Sperăm că totul va fi bine”, a spus Rebrov.

VIDEO cu accidentarea lui Vitali Mykolenko:

Etichete: accidentare , ucraina , vitali mykolenko


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide