Connect with us

Alte Sporturi

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

FRF a făcut un anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la meciul dintre România şi Olanda. Oficialii Federaţiei au cerut suplimentarea numărului de tichete primite de români, însă această cerinţă a fost refuzată de UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Olanda, în optimile EURO 2024. Partida se va disputa marţi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda

România a primit 7000 de bilete, pentru meciul cu Olanda. FRF a încercat să suplimenteze acest număr, însă UEFA s-a opus. Astfel, fanii români sunt îndemnaţi să-şi achiziţioneze tichete de pe site-ul oficial al forului continental, atunci când acestea vor fi puse în vânzare.

„Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției.

În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federația Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români. Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide