Connect with us

Alte Sporturi

Liverpool, la un pas de primul transfer al iernii. ”Cormoranii” au acceptat să plătească 25.000.000€

  • admin

  • SuperLiga: BuzăuHermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

”Cormoranii” au rezolvat doar două mutări în ultima fereastră de transferuri: Federico Chiesa (26 de ani) de la Juventus și Giorgi Mamardashvili (23 de ani) de la Valencia, care a fost lăsat însă încă un an împrumut pe Mestalla. 

Liverpool e foarte aproape să-l transfere pe Loic Bade 

Gruparea de pe Anfield e gata să schimbe acest lucru în perioada de transferuri din iarnă, iar acum e la doar un pas de prima lovitură, după cum anunță cei de la Fichajes.

Arne Slot a cerut un nou fundaș la echipă, iar oficialii s-au conformat și au găsit ceea ce își dorea noul manager. Conform sursei citate, Liverpool e foarte aproape să-l transfere pe Loic Bade (24 de ani) de la Sevilla. 

Chiar dacă francezul abia a semnat prelungirea contractului până în vara anului 2029, gruparea din Andaluzia e gata să îl cedeze în schimbul a 25 de milioane de euro. 

Mai mult, spaniolii au dezvăluit că Liverpool și-a dat acordul să plătească suma cerută de Sevilla pentru Bade, iar transferul a intrat în linie dreaptă. 

Sevilla, Spain. 06th Oct, 2024. Loic Bade of Sevilla FC during the La Liga EA Sports match between Sevilla FC and Real Betis played at Sanchez Pizjuan Stadium on October 06, 2024 in Sevilla, Spain. (Photo by Antonio Pozo/PRESSINPHOTO) Credit: PRESSINPHOTO
Loic Bade / Foto: Profimedia
  • 20 de milioane de euro este cota de piață a lui Loic Bade, potrivit transfermarkt.com. 
  • 7 meciuri a jucat în acest sezon francezul pentru Sevilla, echipă la care a ajuns în ianuarie 2023, iar după doar jumătate de an l-a cumpărat definitiv cu 12 milioane de euro. 

Regula din “era Klopp” pe care Arne Slot a schimbat-o la Liverpool

Formația antrenată de Arne Slot (46 de ani) este pe primul loc în Anglia, cu 18 puncte înregistrate.

În cele 10 partide pe care tehnicianul olandez le-a condus de pe banca “Cormoranilor” a înregistrat 9 victorii și doar un eșec.

Una dintre schimbările pe care Slot le-a făcut, față de era în care Jurgen Klopp (57 de ani) era antrenor pe Anfield, este legată de timpul petrecut de jucătorii lui Liverpool cu familia.

Arne Slot se pare că a decis ca Salah și compania să-și petreacă nopțile, dinaintea partidelor de pe propriul stadion, acasă, față de tehnicianul german care prefera să stea în grup, la un hotel celebru din Liverpool, anunță cei de la Liverpool Echo.

  • Arne Slot a semnat cu Liverpool un contract valabil până în 2027.

Etichete: liverpool , premier league , transfer , la liga , sevilla , loic bade


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide