Connect with us

Alte Sporturi

Campionul european care a fost la un pas să rateze EURO 2024 din cauza problemelor cu depresia

  • admin

  • Nations League: Italia – Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel – Franța, joi, 21:45, DGS 2

La scurt timp după ce a semnat cu ”Diavolii”, vârful spaniol a anunțat despărțirea de Alice Campello (29 de ani), prin intermediul rețelelor sociale.

  • Alvaro Morata și Alice Campello s-au cunoscut în 2016, când atacantul era la Juventus, și s-au căsătorit un an mai târziu. Au împreună 4 copii.

Alvaro Morata: “Am crezut că nu voi putea să-mi mai pun ghetele în picioare și să intru pe un teren de fotbal”

Alvaro Morata a condus naționala Spaniei pe culmile gloriei, din postura de căpitan. Spania a învins-o pe Anglia, scor 2-1, pe Olympiastadion din Berlin și a câștigat astfel Campionatul European.

Cu toate acestea, fotbalistul a mărturisit că a traversat o perioadă extrem de dificilă înainte de turneul final din Germania. El a declarat că a suferit de depresie severă într-un interviu pentru Herrera en COPE.

“Când ai momente cu adevărat grele, depresie, atacuri de panică, nu contează ce muncă faci, ce situație ai în viață, ai înăuntru o altă persoană împotriva căreia trebuie să lupți în fiecare zi și în fiecare noapte. Pentru mine a fost cel mai bun lucru să părăsesc Spania, n-am mai suportat.

Am crezut că nu voi putea să-mi mai pun ghetele în picioare și să intru pe un teren de fotbal. Dar hei, mulțumesc multor oameni, de la Simeone, Koke, Miguel Angel Gil la psihiatrul meu…

Suntem ceea ce vedem la televizor și pe rețelele de socializare, însă de multe ori nu este real. Trebuie să afișezi o imagine pentru că e treaba ta. M-am simțit foarte rău, am explodat și a venit un moment când nu mai puteam să-mi închid încălțările și când o făceam fugeam acasă pentru că mi se îngusta gâtul și privirea începea să mi se încețoșeze.”, a declarat Alvaro Morata.

  • Alvaro Morata a debutat la echipa naționala a Spaniei în anul 2014.
  • Alvaro Morata a bifat 80 de selecții pentru “Furia Roșie”, în care a înscris 36 de goluri.

Alvaro Morata a fost nevoit să se mute, după ce primarul din Corbetta l-a dat de gol

Odată cu transferul la AC Milan, spaniolul a decis să se mute într-o localitate limitrofă, unde să se poată bucura de liniște și intimitate alături de copiii săi.

Marco Ballarini, primarul localităţii Corbetta, situată la 30 de kilometri de Milano, a vrut să se mândrească cu faptul că un fotbalist de talia lui Morata se muta în comunitatea lui.

Anunţul său de pe reţelele de socializare a stârnit, însă, furia spaniolului, care a anunţat că nu mai poate locui acolo din lipsă de intimitate şi pentru a garanta protecţia copiilor săi.

“Campionul este unul dintre noii noştri concetăţeni. Atacantul milanez finalizează procedurile pentru a se muta în noua sa (minunată) locuinţă din oraşul nostru”, a anunţat primarul pe contul său de Instagram.

“Sunt un mare fan al lui Inter, dar sunt încântat să-i urez bun venit lui Alvaro Morata în marea noastră familie din Corbetta”, a mai spus acesta.

Morata i-a replicat tăios, tot pe Instagram, lui Ballarini, pe care l-a făcut incapabil: ”Stimate primar, vă mulţumesc că mi-aţi încălcat intimitatea. Din fericire nu am nimic de valoare, singura comoară sunt copiii mei, a căror siguranţă a fost tulburată de tine.

M-am gândit că municipalitatea din Corbetta îmi poate garanta o anumită intimitate, dar în schimb sunt forţat să mă mut imediat din cauza incapacităţii lor de a folosi reţelele sociale şi de a-şi proteja cetăţenii.”

  • Alvaro Morata a bifat 7 prezențe în tricoul lui AC Milan, în care a înscris 2 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Etichete: alvaro morata , euro 2024 , spania euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide