Connect with us

Alte Sporturi

Mohamed Salah a atins o nouă bornă, după victoria la scor din Cupa Ligii Angliei

  • admin

  • Europa League: FCSBRFS, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: TottenhamQarabag, joi, 22:00, DGS 2

Golurile “Cormoranilor” au fost marcate de Diogo Jota (min. 25, 49), Salah (min. 74) și Gakpo (min. 90, 90+5), în timp ce West Ham a punctat prin Quansah (min. 21, autogol).

Mohamed Salah a marcat al 350-lea gol al carierei

Partida de pe Anfield nu a început foarte bine pentru echipa antrenată de Arne Slot, după autogolul din minutul 25, însă Liverpool a trecut în avantaj grație dublei lui Jota.

Mohamed Salah (32 de ani) a reușit și el să-și treacă numele pe tabela de marcaj, iar reușita a fost una foarte specială.

Atacantul egiptean, care se află în ultimul an de contract la Liverpool, a marcat cel de-al 350-lea gol al carierei de fotbalist.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

  • Mohamed Salah este cotat la 55 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.
  • Mohamed Salah a marcat 214 de goluri, în 355 de partide pentru Liverpool.
  • Mohamed Salah este la Liverpool din 2017 și a câștigat pe Anfield Champions League (2019) și Supercupa Europei (2020).

PSG și Juventus, primele echipe înscrise în cursa pentru Mohamed Salah 

Mohamed Salah a făcut un anunț îngrijorător pentru fanii lui Liverpool, după derby-ul cu Manchester United, scor 3-0, din etapa a treia în Premier League. 

Superstarul egiptean a spus că, în condițiile actuale, va pleca de la “Cormorani” la finalul sezonului, așa că meciul de pe Old Trafford este ultimul jucat pe legendarul stadion al rivalei. 

Deși nimic nu s-a concretizat, iar Salah vrea să continue pe Anfield, așa cum își doresc și conducătorii echipei, două cluburi vor să profite de situația incertă. 

Potrivit presei britanice, PSG și Juventus sunt primii giganți din Europa care s-au înscris în cursa pentru semnătura atacantului. 

Ambele echipe s-au interesat de situația lui Salah și sunt dornice să liciteze, având în vedere că, de la 1 ianuarie, egipteanul intră în ultimele 6 luni de contract și poate negocia cu oricine dorește. 

VIDEO cu golul marcat de Mohamed Salah, în partida cu West Ham

VIDEO rezumat Liverpool – West Ham United 5-1

Etichete: liverpool , cupa ligii angliei , mohamed salah , liverpool west ham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide