Connect with us

Alte Sporturi

Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile: „Am plâns de fericire!”. Ce l-a emoţionat pe milionar

Cei din familia mea mi-au explicat că au fost nevoiţi să stea mai multe ore la coadă, la un moment dat, pentru a încerca să intre în sală. Înotul devine tot mai popular. Ştiu sigur că devine mai popular în România şi sunt fericit că am contribuit şi eu la asta„, a spus Popovici, într-un interviu acordat lui Kyle Sockwell.

Pe de altă parte, David Popovici recunoştea pe vremea în care se afla la Paris că abia a apucat să îşi vadă părinţii în timpul Jocurilor Olimpice.

Mi-am văzut părinţii trei minute adunate, la Jocurile Olimpice. Chiar mai mult v-am văzut pe voi, am vorbit cu voi. Mai mult am stat fie în camera de hotel, fie pe drum. M-au lăsat în pace, nu au vrut să interfereze cu.. După medalii, am apucat doar să ne îmbrăţişăm. În continuare, vă văd mai mult pe voi.

Va fi o întoarcere la Bucureşti foarte agitată, dar în bine. Cred că trebuie să învăţ şi să mă bucur câteodată de laudele pe care le merit, dar cu o limită. Ele vor fi interminabile.

Trebuie să ştiu când să pun stop. Am reuşit ceva extraordinar, dar viaţa merge înainte. Nu e totul doar despre înot, vreau să mă bucur şi de vacanţă, să fiu liniştit, să petrec cu ai mei”, a spus David Popovici.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide