Connect with us

Alte Sporturi

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

Didier Deschamps a făcut anunţul despre posibila revenire a lui Kylian Mbappe pe teren, la meciul dintre Franţa şi Polonia. Selecţionerul vicecampioanei mondiale a transmis că starul francez s-a refăcut după accidentarea suferită în meciul cu Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa nu a impresionat, în primele două meciuri de la EURO 2024. „Les bleus” au învins Austria la limită, cu 1-0, graţie unui autogol, şi au remizat cu Olanda, scor 0-0.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

Kylian Mbappe a fost operat, după ce a suferit o fractură de piramidă nazală. După intervenţia chirurgicală la care a fost supus, starul lui Real Madrid s-a antrenat cu o mască, şi a fost rezervă neutilizată în duelul cu Olanda.

Înaintea meciului cu Polonia, Didier Deschamps a fost întrebat despre Kylian Mbappe. Selecţionerul Franţei a transmis că acesta s-a refăcut după şocul prin care a trecut şi a dat de înţeles că va reveni pe teren, în următorul meci.

„Veți vedea la ora jocului. Totul se îndreaptă într-o direcție bună, și-a revenit după șoc, iar hematomul se diminuează de la o zi la alta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide