Connect with us

Alte Sporturi

„România, România!” Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen! Show total înainte de România – Ucraina

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, ce împlineşte astăzi 46 de ani, a făcut cu mâna pe peron. Jucătorii naţionalei, selecţionerul şi întregul staff al României au ajuns la Munchen, acolo unde luni echipa noastră va debuta la EURO 2024.

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu, înaintea partidei cu România, de la EURO 2024. Ilya Zabarnyi i-a transmis un mesaj superb lui „Il Luce”, înaintea duelului cu „tricolorii” de la turneul final din Germania.

Unul dintre foştii elevi ai lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev a amintit de ajutorul pe care l-a primit din partea tehnicianului român, chiar la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România.

Ilya Zabarnyi a transmis că Mircea Lucescu a fost primul antrenor pe care l-a avut în carieră, antrenor care l-a ajutat enorm de-a lungul timpului. Fundaşul ucrainean i-a mulţumit public lui „Il Luce”, pentru perioada în care l-a antrenat la Dinamo Kiev.

El a fost primul meu antrenor și aș vrea să îi mulțumesc. M-a ajutat mult în cariera mea.

Apreciez ce a făcut el, pentru lucrurile pe care mi le-a dat el”, a declarat Ilya Zabarnyi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România de la EURO 2024.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide