Connect with us

Alte Sporturi

Larisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”!

Larisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa. Nici ploaia, nici vântul nu i-au dat peste cap cununia civilă Larisei Iordache. Ea, soţul Cristian Chiriţa şi invitaţii au improvizat în timpul evenimentului de la Snagov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache nu s-a supărat că în ziua cununiei civile a plouat. E convinsă că îi va aduce belşug. (VEZI IMAGINI EMOŢIONANTE ÎN GALERIA FOTO)

Larisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa

„Ploaia înseamnă belșug, așa se zice din bătrâni. Eu consider că această ploaie a fost un mod ca mama mea să își facă prezența. Eu am simțit-o alături de noi. Îi plăcea mult viața, ne anima pe toți.
Nu am ales eu această dată. A ales-o soțul meu. Amândoi am avut emoții. De la începutul relației am vorbit și am zis să ne transmitem fiecare dorință, fiecare gând. Eu sunt foarte fericită, îmi place această vreme. A fost surprinzător.

Sunt diferite emoțiile față de Jocurile Olimpice, aici a fost un sentiment unic, n-am mai trecut prin așa ceva. A fost ceva nou, foarte frumos. Mă bucur că formăm o familie din acest moment.

Urmează o petrecere alături de invitații noștri faini. Ne vom distra pe cinste! Ne dorim foarte mult să mărim familia, dar vom lua totul pas cu pas. N-a fost foarte greu să aleg rochița. Am avut câteva variante la dispoziție. Mi-am păstrat și numele, soțul meu a vrut să fie totul egal”, a spus Larisa Iordache.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide