Connect with us

Alte Sporturi

Kylian Mbappe, accidentare groaznică în Franţa – Austria! Şi-a spart nasul şi s-a umplut de sânge

Într-o conferinţă de presă organizată duminică la Düsseldorf, Kylian Mbappé a confirmat că nu va participa la JO din această vară. Anunţul are legătură cu transferul său la Real Madrid.

În discursul său, Mbappe a dat de înțeles că principalul motiv pentru care nu va participa la Jocurile Olimpice este transferul la Real Madrid. Superstarul francez a spus că echipa din capitala Spaniei nu îi permite să facă parte din lotul lui Thierry Henry, pentru JO.

„Clubul meu are o poziţie foarte clară, de acum încolo cred că nu voi participa la JO. Pur şi simplu aşa stau lucrurile. Mă alătur unei noi echipe. Să ajungi în septembrie pentru o nouă aventură nu este cel mai bun mod de a începe o aventură.

Acum, o să urez succes echipei Franţei. Voi urmări toate meciurile, bineînţeles, în calitate de suporter. Voi fi spectator. Sper ca băieţii să aducă acasă medalia de aur”, a spus Mbappe, citat de news.ro.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide