Connect with us

Alte Sporturi

Iubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări

Întrebată „cine o face fericită”, Aza Gabriela a răspuns: „Cariera şi ceea ce fac eu pentru că îmi văd rezultatele şi omul care este lângă mine mereu, de aici vine şi fericirea! Iubirea”.

Horaţiu Moldovan, „vedetă” pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu

Şi Horaţiu Moldovan este „vedetă” pe TikTok. Atletico Madrid a făcut o postare incredibilă cu portarul român, pe contul oficial, iar fanii au „înnebunit” atunci când au văzut-o.

Madrilenii au postat un clip video cu fotografia portarului român, împărţită în două părţi. Ceea ce i-a uimit pe fani a fost piesa aleasă de iberici, pentru fundalul sonor.

Madrielnii au ales o manea aflată în trending, foarte populară de altfel pe TikTok. „Eee Aaaa | Burj Khalifa”, este piesa din TikTok-ul cu Horaţiu Moldova, piesă interpretată de Tzancă Uraganu.

Fanii români au reacţionat imediat şi s-au amuzat de postarea inedită a celor de la Atletico Madrid, cu Horaţiu Moldovan în prim-plan.

Le-a spus Moldovan: dă că pun eu melodia”, „Vestiarul lui Atletico de la venirea lui Moldovan”, „Pe Moldovan l-au adus să se ocupe de rețelele de socializare”, „Am trăit să o văd şi pe asta” şi „Le-a arătat Moldovan muzică adevărată”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea cu Horaţiu Moldovan.

Imediat după ce postarea s-a viralizat, şi interpretul piesei aleasă de Atletico Madrid pentru clipul cu Horaţiu Moldovan, Tzancă Uraganu, a transmis un scurt mesaj prin care s-a declarat onorat: „Mulțumesc, Atletico Madrid! Mare onoare pentru mine”, a transmis şi Tzancă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide