Connect with us

Alte Sporturi

Iga Swiatek, revenire incredibilă la Roland Garros! A salvat o minge de meci în faţa lui Naomi Osaka şi e în turul 3

Iga Swiatek a avut parte de o revenire incredibilă la Roland Garros 2024. Numărul unu mondial a fost condusă cu 2-5 şi 0:30 în decisiv de către Naomi Osaka, dar, după ce a salvat o minge de meci, s-a calificat în turul 3 de la Openul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un prim set câştigat la tie-break de poloneza de pe locul 1 mondial, a urmat un act adjudecat la 1 de fostul lider al clasamentului WTA. A fost primul set pierdut la 1 de Iga, la Roland Garros, din 2019 până acum.

Iga Swiatek, revenire incredibilă la Roland Garros

Osaka a jucat ca în vremurile care i-au adus patru titluri de Grand Slam şi a ajuns repede la 4-1 în decisiv. A fost chiar şi 5-2 şi 30-0 pentru nipona de 26 de ani. Atunci, Swiatek a reuşit o serie de cinci game-uri câştigate, timp în care a salvat şi o minge de meci, şi a obţinut victoria.

A fost 7-6, 1-6, 7-5 pentru Iga Swiatek care a înregistrat al 16-lea succes consecutiv la Roland Garros, serie ce i-a adus şi titlurile din 2022 şi 2023. „A fost un meci care a avut de toate”, au notat cei de la WTA. În turul 3, ea se va duela cu învingătoarea dintre Fett şi Bouzkova, meci întrerupt la 6-2, 1-0 pentru jucătorea din Cehia.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide