Connect with us

Alte Sporturi

Gafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”

După ce a ieşit de pe teren, „Fiara” a făcut show. El a reamintit de faptul că a evoluat la Real Oviedo după ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni, în 1986, cu Steaua Bucureşti.

Tricoul nu e foarte mare, e măricel. N-am făcut deloc mișcare de vreo patru ani și se vede. Și se simte, sigur. Chiar mă gândeam, acum aștept oferte.

Merg la Oviedo, dar din septembrie, octombrie, până la Revelion”, a declarat Marius Lăcătuș pentru sport.ro după ce a ieşit de pe teren.

Marius Lăcătuş a evoluat la Real Oviedo între 1991 şi 1993. Lăcătuş a marcat 7 goluri în cele 51 de meciuri disputate în tricoul echipei spaniole. El s-a transferat la Real Oviedo, de la Fiorentina. După ce s-a despărţit de Real Oviedo, Lăcătuş s-a întors în ţară. El a jucat din nou pentru Steaua, între 1993 şi 2000. S-a retras din carieră de la FC Naţional, în 2000.

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!”

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB în privinţa palmaresului. Curtea de Apel a făcut publică motivarea deciziei în procesul palmaresului dintre CSA Steaua şi FCSB.

Marius Lăcătuş a spus că reacţia celor de la CSA a fost o mişcare bună şi că se aşteaptă şi la o acţiune în instanţă pentru a cere eventuale prejudicii de imagine.

„E un lucru bun făcut de CSA Steaua acest comunicat. Mai departe, sunt sigur că vor acționa în ceea ce înseamnă prejudiciul financiar, că s-ar fi folosit ilegal palmaresul și însemnele Stelei în perioada 2003 – 2017. Sunt curios ce se întâmplă”, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide