Connect with us

Alte Sporturi

Andrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă

Andrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă

Andrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia

Adrian Vlad, la petrecerea de 1 mai / Colaj Spynews

Andrei Vlad a avut o petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia. Portarul FCSB-ului a profitat de câteva zile libere, după ce FCSB a devenit matematic campioana României, şi a sărbătorit la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Messi al portarilor” a ales să sărbătorească noaptea de 1 mai într-un club de fiţe şi pare că s-a distrat pe cinste. Vlad chiar a fost filmat în timp ce s-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă.

Andrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia

Colegii de la spynews.ro l-au filmat pe Andrei Vlad în timp ce savura băuturi alcoolice într-un cadru de lux. Fotbalistul de 25 de ani a încercat mai întâi să cucerească o blondă, dar a plecat în braţele unei alte tinere.

Cele mai citite

Portarul care a anunţat că vrea să plece în această vară de la FCSB a fost surprins în timp ce îşi săruta pasional, în parcare, noua parteneră (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Gigi Becali a plătit 400.000 de euro pentru a-l transfera pe Vlad, în 2017, de la Universitatea Craiova. În acest sezon, Andrei Vlad a fost rezerva lui Ştefan Târnovanu şi nu a apărat în niciun meci din Liga 1. A avut trei apariţii în Cupa României.

FCSB mai are de disputat trei meciuri în play-off. Pentru roş-albaştri urmează duelul din Bănie, cu Universitatea Craiova, care va fi luni, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad

Luna trecută, Octavian Popescu i-a transmis un mesaj savuros lui Andrei Vlad. Portarul de la FCSB şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar decarul roş-albaştrilor i-a urat „La mulţi ani” coechipierului său.

Octavian Popescu a postat o fotografie alături de Andrei Vlad, de ziua de naştere a acestuia. „La mulţi ani, frumosule”, i-a transmis Tavi portarului de la FCSB, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Octavian Popescu, şi alţi jucători de la FCSB i-au urat „La mulţi ani” lui Andrei Vlad. Risto Radunovic a postat şi el o fotografie alături de portar, cu un scurt mesaj: „La mulţi ani, fratele meu!”.

Şi pe pagina oficială a celor de la FCSB a apărut o postare dedicată lui Andrei Vlad, în ziua în care acesta a împlinit vârsta de 25 de ani. „FCSB îi urează La mulți ani și multă sănătate lui Andrei Vlad, care a împlinit luni, 15 aprilie, vârsta de 25 de ani.

Clubul nostru îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese!”, a fost mesajul pentru Andrei Vlad, de pe pagina oficială a roş-albaştrilor de Instagram.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide