Connect with us

Alte Sporturi

Bernadette Szocs – Maria Xiao LIVE VIDEO (11:30, AntenaPLAY). Românca luptă pentru finala de la Campionatul European Individual

Meciul Bernadette Szocs – Maria Xiao va fi transmis în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY . Românca s-a impus în sferturile de finală de sâmbătă seară în meciul cu Charlotte Lutz din Franţa, scor 4-2 la seturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A 12-a jucătoare a lumii în clasamentul WTT va juca pentru un loc în marea finală de la Campionatul European Individual cu Maria Xiao, din Spania. Meciul va avea loc duminică, de la 11:30, LIVE în AntenaPLAY.

Bernadette Szocs – Maria Xiao LIVE VIDEO (11:30, AntenaPLAY). Românca luptă pentru finala de la Campionatul European Individual

Bernadette Szocs va lupta pentru o nouă finală la Linz, la Campionatul European Individual. După ce s-a calificat în finala probei de dublu feminin, alături de Sofia Polcanova, Szocs a obţinut victoria şi în meciul cu Charlotte Lutz din Franţa.

La capătul unui duel echilibrat, românca s-a impus cu 4-2 (11-6, 7-11, 11-5, 8-11, 12-10, 11-9). Pentru Bernadette Szocs urmează acum duelul cu Maria Xiao din Spania.

Iberica a avut parte şi ea de un meci extrem de dificil în sferturile de finală. Ea a învins-o pe Jia Nan Yuan, reprezentanta Franţei, scor 4-3 (13-15, 11-8, 11-13, 13-11, 3-11, 11-7, 11-3).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide