Connect with us

Alte Sporturi

Antonio Cassano nu se potolește! Italianul l-a atacat din nou pe Cristiano Ronaldo

  • admin

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: BosniaGermania, vineri, 21:45, DGS 1

Chiar și în aceste condiții, starul lusitan nu a avut întotdeauna doar admiratori.

Antonio Cassano, un nou atac la adresa lui Cristiano Ronaldo: ”Nu te plac ca jucător”

Antonio Cassano (42 de ani) a declarat deseori că starul Cristiano Ronaldo nu a fost niciodată unul dintre fotbaliștii lui preferați. Mai mult decât atât, italianul l-a atacat în repetate rânduri pe portughez, de fiecare dată când a avut ocazia. 

Cassano i-a pus mereu la îndoială calitățile lui Ronaldo, dar și performanțele obținute de acesta. Recent, fostul fotbalist italian a alcătuit un TOP 10 al celor mai buni jucători din istoria fotbalului, dar l-a omis pe ”CR7”. 

Am spus că Ronaldo este numărul 1. La brazilian mă refer. Cristiano Ronaldo nu intră în topul meu cinci, dar nici măcar în top zece, pentru că pentru mine calitatea de jucător este altceva.

Am primit un sms de la un număr care este din Spania. În mesaj era o listă cu toate trofeele, golurile și statisticile lui Cristiano. Apoi mi-a trimis un mesaj vocal, în care mi-a transmis: ‘E lipsă de respect. Nu mai face așa ceva!’.

Așa că i-am răspuns: ‘Dragă Cristiano, ascultă-mă! Crezi că nu ți-am acordat de respect, doar că nu te plac ca jucător. Care este problema?’”, a declarat Antonio Cassano, potrivit as.com

Antonio Cassano, sincer despre greșelile făcute în cariera de fotbalist

Antonio Cassano a avut un moment de sinceritate în care le-a povestit jurnaliștilor spanioli despre greșelile comise, în perioada când activa în fotbal.

Am făcut un lucru nebunesc în primul an de contract pe care mi l-a dat Franco Sensi la AS Roma. Am fost să cumpăr nouă mașini. Nouă! Pentru că eram un idiot. Mi-am luat două Ferrari, două Mercedes… aveam toate modelele.

Dar acum, în prezent, nu mai irosesc bani. Economisesc banii pe care îi câștig și știu cum să-i gestionez. Nu-i mai risipesc. Îi păstrez și cu ei cumpăr case.

Eu sunt foarte norocos. Nu am avut vicii în viața mea. Nu am fost niciodată beat, nu m-am drogat niciodată și nu mi-am aprins niciodată o țigară. Niciodată, nimic”, a mai spus Antonio Cassano, potrivit sursei menționate anterior.

Etichete: cristiano ronaldo , antonio cassano , cristiano ronaldo atacat , antonio cassano cristiano ronaldo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide