Connect with us

Alte Sporturi

Joselu, „dublă” de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain! Fostul star al lui Real Madrid e în mare formă în Liga Campionilor Asiei

Joselu, “dublă” de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain!

Joselu se bucură după un gol marcat în meciul cu Al Ain / captura AntenaPLAY

Joselu a reuşit o „dublă” de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain! Fostul star al lui Real Madrid a deschis scorul în partida din Liga Campionilor Asiei în prelungirile primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 40+3, Joselu a înscris cu noroc, deviind o minge care fusese trimisă cu capul spre poartă de un coechipier, după un corner.

Joselu, „dublă” de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain! Fostul star al lui Real Madrid e în mare formă în Liga Campionilor Asiei

Ulterior, în minutul 48 al partidei, Joselu i-a luat faţa portarului lui Al Ain, Eisa, la o centrare şi a înscris cu capul.

Cotat de transfermarkt.com la 5 milioane de euro, Joselu a fost convins de şeicii din Qatar să i se alăture lui Al Gharafa în vara acestui an. Sezonul trecut Joselu a evoluat la Real Madrid.

Joselu şi fostul jucător al FCSB-ului, Florinel Coman, au întărit serios atacul lui Al Gharafa. Şeicii speră ca Al Gharafa să aibă un parcurs cât mai bun în Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

Al Gharafa a condus cu 2-0, iar apoi Al Ain a egalat, prin golurile lui Gamara (min. 56, penalty) şi Rahimi (min. 66). A fost momentul în care jucătorul naţionalei României, Florinel Coman, a intrat în scenă. Coman a dat două assist-uri, la golurile 3 şi 4 ale lui Al Gharafa. Mai întâi i-a pasat foarte bine lui Sano, care a înscris, în minutul 72. În minutul 76 Coman l-a lăsat cu poarta goală pe Brahimi, care a îndeplinit o simplă formalitate. Florinel Coman demonstrează că cei de la Al Gharafa au făcut o afacere excelentă atunci când au decis să îi plătească 5.250.000 de euro lui Gigi Becali pentru jucătorul naţionalei României.

  • Al Gharafa: Rico, Brahimi, Diaz, Faslalla, Gunnarsson, Sano, Kechrida, Nani, Sassi, Joselu, Coman
  • Al Ain: Eisa, Cardoso, Erik, Kaku, Kouadio, Mohammed, Palacios, Yong-Woo, Rahimi, Sanabria, Traore

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide