Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul

Max Verstappen şi Fernando Alonso au fost deranjaţi de britanic pe parcursul antrenamentului cu numărul 2 de la Imola şi nu s-au ferit să îl critice pe acesta.

Verstappen, care nu a avut o primă zi grozavă la Imola, a fost deranjat de Hamilton la un moment dat, care l-a blocat în timpul antrenamentelor. Olandezul nu s-a ferit să îşi arate frustrarea, în timp ce Hamilton a ridicat mâna şi şi-a recunoscut greşeala.

„Nu e prima oară. Încerci să rămâi calm, dar s-a întâmplat din nou. Pe de altă parte, nu vreau ca oamenii să vorbească prea mult pentru nu e problema noastră de azi (n.r. vineri). Nu am avut ritm şi trebuie să rezolvăm asta”, a spus Max Verstappen, potrivit skysports.com.

Lewis Hamilton şi-a recunoscut greşeala!

Lewis Hamilton şi-a recunoscut greşeala şi la interviuri: „Eram într-un tur de răcire şi am crezut că am cale liber şi el era lângă mine. A fost greşeala mea şi mi-am cerut scuze. Cred că el era deja nervos”, a spus şi Lewis Hamilton, despre incidentul care a fost notat de stewarzi.

Pilotul celor de la Mercedes nu a scăpat nici de criticile lui Fernando Alonso. În timpul antrenamentelor, spaniolul s-a plâns de două ori prin radio, dar incidentele respective nu au fost notate de stewarzi.

„Hamilton crede că e singur pe circuit. E a doua oară când face asta. Mai întâi în virajul 12, acum în virajul 7”, a spus Fernando Alonso.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Simina PREDA

Recent Posts

Thiago Alcantara se retrage din fotbal la 33 de ani! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Thiago Alcantara se retrage din fotbal la 33 de ani. Fostul mijlocaş spaniol a decis… Read More

2 ore ago

Dezastru pentru George Russell în Marele Premiu al Marii Britanii! A abandonat la el acasă, după ce a plecat din pole-position

Dezastru pentru George Russell în Marele Premiu al Marii Britanii! A abandonat la el acasă,… Read More

2 ore ago

Tomokazu Harimoto – Gaoyuan Lin 4-0, în finala WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY

Tomokazu Harimoto - Gaoyuan Lin 4-0, în finala WTT Star Contender Bangkok 2024, live în… Read More

2 ore ago

OFICIAL | Fotbalistul lui Mihai Rotaru dorit de Gigi Becali a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

La doar câteva săptămâni după ce a refuzat oferta lui Becali, Mihai Rotaru l-a împrumutat… Read More

3 ore ago

Presa germană a numit ”dezamăgirea” de la EURO 2024

Media: Digi Sport Special, duminică, 19:00, DGS 1 Media: Fotbal European, duminică, 21:00, DGS 1… Read More

3 ore ago