Categories: Alte Sporturi

Gâlcă, despre cel mai important atu al echipei sale în bătălia pentru supremație: ”Se cunosc de mulți ani” + A confirmat despărțirea de un jucător

Tehnicianul care păstrează echipa olteană pe primul loc al clasamentului după 6 etape jucate în Superligă consideră că banda stângă a echipei sale este cea mai tare din tot campionatul.

Bancu și Mitriță sunt oamenii decisivi ai alb-albaștrilor, al doilea trecându-și și numele pe lista marcatorilor la partida cu Gloria Buzău, încheiată cu o victorie fără dreăpt de apel.

Gâlcă, încântat de prestația echipei sale

A fost prima oară după 10 luni și jumătate când Universitatea a marcat de 5 ori într-un meci. Ultima oară se întâmplase pe 1 octombrie 2023, tot la un 5-1, în fața celor de la FC Botoșani.

“Bancu și Alex Mitriță, se cunosc de mulți ani, au calitate individuală foarte bună, este ușor când îi ai pe ei în teren. El este la Craiova (n.r. Mitriță), este jucătorul nostru, ne bucurăm de el cât o să putem.

Sunt fericit și mulțumit de ce am văzut în teren, au avut atitudine, pe asta am pus accent înainte de meci. E important că am câștigat că am marcat foarte mult, în meciul anterior nu am marcat mai multe goluri.

Noi sperăm să ne vină jucători, nu putem să luăm orice jucător, trebuie să alegem foarte bine. Este o pierdere pentru noi (n.r. Alex Crețu), a demonstrat-o în meciurile în care a fost decisiv, era un jucător care se impunea la mijlocul terenului”, a declarat Constantin Gâlcă la finalul partidei cu Gloria Buzău.

Anzor, primul gol în tricoul oltenilor

Georgianul Anzor Mekvabishvili a bifat la meciul contra nou-promovatei antrenate de Prepeliță primul său gol pentru actuala sa echipă.

El a ajuns în Bănie în iarnă, iar între timp a avut parte și de o prezență la un turneu final, alături de naționala țării sale.

“Este primul meu gol la Craiova, sunt foarte fericit, am vrut să îi satisfacem pe suporteri pentru că au fost alături de noi. Este doar începutul sezonului, este un campionat lung.

Acum trebuie să dăm mai mult pentru a fi din ce în ce mai buni. Dacă jucăm precum astăzi totul va fi bine. Sezonul trecut am avut ocazii multe, dar e bine că am marcat acum, o să încerc să mai înscriu și altădată.

Această echipă are calitate, succesul va veni dacă vom da tot ce putem”, au fost cuvintele gruzinului.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Simina PREDA

Recent Posts

FCSB, ofertă pentru un fotbalist de la Petrolul! Dezvăluirea a fost făcută în direct, imediat după meci

Premier League: Man. City - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1 SuperLiga: U Cluj - Univ.… Read More

o oră ago

Alexandru Băluță a marcat, dar a fost schimbat după 45 de minute: ”Nu mă așteptam să fiu scos”

Premier League: Man. City - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1 SuperLiga: U Cluj - Univ.… Read More

o oră ago

Gigi Becali l-a avertizat pe Daniel Bîrligea după ce l-a schimbat la pauză: „O să vorbesc cu el”

Gigi Becali l-a avertizat pe Daniel Bîrligea după ce l-a schimbat la pauză Daniel Bîrligea,… Read More

2 ore ago

Gigi Becali a făcut praf arbitrajul după FCSB – Petrolul 1-1: „Furăciune”

Gigi Becali a făcut praf arbitrajul după FCSB - Petrolul 1-1: "Furăciune" Gigi Becali, în… Read More

2 ore ago