Categories: Alte Sporturi

Andrei Ciobanu, primele concluzii după FCSB – Maccabi: “Nimic nu e jucat!”

Deși pe site-urile de specialitate FCSB era dată ca fiind echipa mai valoroasă, iar pe cele de pariuri, tot FCSB era cotată ca fiind favorită, lucrurile din teren nu au arătat o diferență majoră între cele două formații.

Sincer, mă așteptam să fie mai buni israelienii, nu pot să spun că m-au impresionat cu ceva și, judecându-i după rezultatele de anul trecut din Europa, aveam impresia că Maccabi va fi o echipă care va încerca să preia controlul meciului.

Echilibru în prima repriză

Nu a fost așa însă, partida a fost una echilibrată (poate cu un plus pentu FCSB) și în orice moment părea că se poate întâmpla orice.

Prima repriză a fost controlată de ai noștri, au avut mai mult posesia balonului și chiar au fost câteva incursiuni interesante, mai ales pe flancul lui Băluță, dar niciuna nu s-a transformat în vreo ocazie clară de gol. Ambele echipe au dat impresia ca joacă extrem de precaut, fără a fi vreuna dispusă să-și asume mari riscuri, cel puțin în prima manșă.

Ștefănescu în continuare pare că nu-și poate găsi locul alături de noii lui colegi, iar Daniel Popa ajunge la minge doar la mijlocul terenului, dar așa se întâmplă când “patronii vor lucruri trăznite”.

Exemplele Crețu și Radunovic

Pe de altă parte, Crețu și Radunovic au făcut un meci foarte bun și, probabil dacă ar avea jumătate de echipă spiritul de luptă al celor doi, FCSB ar fi o echipă cu mai multe succese. Altfel, e posibil ca “doiarul” roș-albastru să fie printre puținii jucători din lume care au salutat galeria (de la tribuna a doua, ce-i drept) în minutul 63, titular fiind.

După modificările normale la cap de la pauză, fața campioanei s-a schimbat și, odată cu un jucător de atac în teren, care știe să tragă fundașii adverși după el, au început sa apară și ocaziile.

Se vede clar că echipa simte lipsa lui Coman din simplul fapt că majoritatea acțiunilor de atac ale FCSB-ului au luat naștere în partea stângă, acolo unde Băluță, oricât de drag mi-ar fi, astăzi nu a avut un meci prea, să zicem, productiv.

În fața unei asistențe cum rar se vede pe Ghencea în zilele astea, de peste 25.000 de oameni, echipa lui Pintilii & Charalambous termină la egalitate, așadar nimic nu e jucat, iar în retur totul e posibil. Mi se pare că în continuare șansele sunt 50-50 și sper ca această evoluție și atitudine de astăzi, sa se continue și în campionat, pentru ca gluma sa nu se îngroașe.

Cel mai important, echipa începe să-și revină și începe să dea semne de viață. Azi, după mine, meritam să câștigăm.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Simina PREDA

Share
Published by
Simina PREDA

Recent Posts

FCSB, ofertă pentru un fotbalist de la Petrolul! Dezvăluirea a fost făcută în direct, imediat după meci

Premier League: Man. City - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1 SuperLiga: U Cluj - Univ.… Read More

35 de minute ago

Alexandru Băluță a marcat, dar a fost schimbat după 45 de minute: ”Nu mă așteptam să fiu scos”

Premier League: Man. City - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1 SuperLiga: U Cluj - Univ.… Read More

35 de minute ago

Gigi Becali l-a avertizat pe Daniel Bîrligea după ce l-a schimbat la pauză: „O să vorbesc cu el”

Gigi Becali l-a avertizat pe Daniel Bîrligea după ce l-a schimbat la pauză Daniel Bîrligea,… Read More

o oră ago

Gigi Becali a făcut praf arbitrajul după FCSB – Petrolul 1-1: „Furăciune”

Gigi Becali a făcut praf arbitrajul după FCSB - Petrolul 1-1: "Furăciune" Gigi Becali, în… Read More

2 ore ago