Connect with us

Alte Sporturi

Vlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului

La tribuna oficială, Gigi Becali s-a bucurat alături de apropiaţi. Patronul de la FCSB a părut extrem de satisfăcut de performanţa echipei sale.

Fiesta a început pe gazon imediat după fluierul final al partidei. Coman a pătruns pe teren, iar MM Stoica, Elias Charalambous şi Pintilii au încins o horă a bucuriei. Becali a privit totul de la lojă. Imediat, Mihai Stoica a intrat pe gazon şi a prezentat fiecare om din staff şi fiecare jucător. Nu înainte de a ţine un discurs şi a le mulţumi fanilor. Ilie Năstase a venit şi el pe scenă, îmbrăcat în haine militare. Mihai Stoica a ţinut un discurs pe gazon.

„Dacă această echipă a reușit un record inimaginabil să ajungă după înjumătățire la 13 puncte de locul 2, dumneavoastră ați făcut un record formidabil. S-a bătut recordul de audiență al Arenei Naționale! Toată lumea s-a gândit că a fost un campionat foarte ușor de câștigat, dar ce nu se știe din afară am simțit noi, din interior.

Acest campionat s-a câștigat după meciul cu Rapid (0-4, în ultima etapă a sezonului regulat), când am fost dezmembrați, iar după meci, în loc ca acești suporteri fenomenali să își certe favoriți, i-au încurajat, au demonstrat că sunt alături de ei, au influențat această Arena Națională, iar titlul este al vostru! Al vostru! Repet, ca să înțelegeți: titlul este al vostru!”, a spus Mihai Stoica pe gazon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide