Connect with us

Alte Sporturi

Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul a lăsat mască o altă femeie celebră

Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul a lăsat mască o altă femeie celebră

Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment – Hepta

Vedeta din România căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante este Andreea Marin. Cel puţin aşa susţinea în trecut Adrianna Ikim, fosta iubită a miliardarului român, cu care acesta vorbea despre fosta prezentatoare de la TVR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu mulţi ani în urmă, Andreea Marin şi Ion Ţiriac au fost suprinşi împreună, de braţ, la mai multe evenimente din România. Totuşi, niciunul nu a făcut public o eventuală relaţie, Marin explicând chiar şi faptul că nu ar fi avut motive să ascundă aşa ceva.

Vedeta din România căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante

„Este extrem de stupidă această poveste. Nu aş fi negat un astfel de adevăr. Pentru mine era o onoare o relaţie cu astfel de om. Lucrurile erau duse într-o extremă enervantă.

Cele mai citite

A fost o prietenie foarte frumoasă, mi-e foarte drag de acest om. La un moment dat, eu am decis să mă îndepărtez pentru că simţeam că îi fac rău acestui om„, a declarat Andreea Marin.

Fosta iubită a lui Ion Ţiriac, Adriana Ikim, a surprins în momentul în care a anunţat că magnatul îi luase vedetei un inel cu diamante. Atunci când Ikim i-a transmis să o invite la eventuala nuntă, acesta a surprins-o total şi i-a răspuns că îi trimite ei inelul.

“Mă suna pe mine la Milano şi vorbeam despre Andreea Marin şi despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus chiar că vreau să fiu invitată la nuntă. Atunci replica lui a fost destul de ciudată pentru mine: `Bine, Ikim, îţi trimit ţie inelul dacă tot zici de nuntă`”, a spus Adriana Ikim, citată de national.ro.

Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani

Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani. Miliardarul român a dezvăluit că dacă ar avea șansa să ia viața de la capăt, nu ar mai lupta să realizeze atât de multe lucruri.

Totodată, Țiriac a mai subliniat că nu a avut suficient timp pentru familie și prieteni, acesta fiind motivul pentru care nu ar mai vrea să realizeze atât de multe lucruri, dacă ar lua viața de la capăt.

Reclamă 4 / 0/3

„Toată lumea își măsoară averea numai în bani. Ceea ce este absolut greșit, după ce îi ai. Să măsori în bani după ce-i ai nu te ajută la absolut nimic. Ajung la Steve Jobs! Mă uit la camera asta cu patru pereți și-mi spun ăștia că o să mor. Ce-am făcut în viața asta? Mulți îmi zic că am făcut mult, mult de tot. Dar n-aș mai face la fel.

N-am avut timp pentru familie, pentru prieteni și-mi spun că nici cămașa asta n-o mai iau cu mine mâine. Ăsta este rezultatul! Nu este macabru, asta este realitatea!”, a declarat Ion Țiriac, conform gsp.ro.

 

 

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide