Connect with us

Alte Sporturi

”Vă spun ce mi-a zis medicul!” Florin Mihai, tatăl lui Luca Mihai, a vorbit din nou despre accidentarea fotbalistului

  • admin

  • SuperLiga: Dinamo – Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad – Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Toată partida de pe ”Arcul de Triumf” a fost însă umbrită de accidentarea horror, din prima repriză, a lui Luca Mihai (20 de ani).

Florin Mihai, tatăl lui Luca Mihai, a dezvăluit clipele grele prin care a trecut, după ce a văzut accidentarea fotbalistului

Mijlocașul lui Poli Iași a fost lovit în zona capului de Josue Homawoo și a fost transportat de urgență la spital. A căzut inconștient pe gazon, i s-a pus o mască de oxigen și a fost scos de pe teren cu ambulanța.

La mai bine de o săptămână de la cele întâmplate, Florin Mihai, tatăl lui Luca Mihai, a vorbit din nou despre accidentarea fotbalistului lui Poli Iași.

A fost greu. În momentul în care îți vezi copilul (n.r. Luca Mihai) la pământ și nu știi care este starea lui, este groaznic. Așa a vrut Dumnezeu. L-a ales pe el pentru că este puternic. A fost puternic și se va întoarce mai puternic. În timp vă veți aduce aminte de cuvintele mele.

Vă spun ce mi-a zis medicul neurochirurg, care s-a ocupat de el și este noul Dumnezeu pentru el. I-a zis că din momentul acesta este noul doctor pentru el. I-a zis că poate interacționa din nou cu oamenii, să alerge din nou.

Va reveni la viața normală. Are probleme și acum. Acesta a fost și motivul pentru care a fost externat, să fie alături de familie, să își revină.

Luca a avut o idee formidabilă. Cu începere din acest moment, el vrea să facă ceva. Vrea să contacteze toți fotbaliștii care s-au accidentat în ultimele 2-3 luni, ca de exemplu Iancu, Ispas, Nistor, Benzar sau Hanca.

Luca îi va contacta pe toți și poate prin intermediul vostru, de la Digi Sport, să faceți o campanie pentru a responsabiliza acest fenomen.

Înainte de fotbal. trebuie să fie respect și responsabilitate. El va fi primul care va face asta. E doar o părere, ca tată de fotbalist. Dumneavoastră, care sunteți profesioniști, trebuie să faceți ceva. Vreau să mă înțelegeți corect. Fotbalul este un joc de contact.

Luca va intra în teren și va fi nevoit să faulteze. Dacă totul e însoțit de respect, totul va merge ca în campionatele din afară, unde intensitatea este mare, iar respectul pe măsură.

Noi, familia, știm niște detalii pe care nu vrem să le spunem. Îi mulțumesc medicului de la Iași. L-a adus la viață pe Luca. Vreau să le mulțumesc din inimă și tuturor celor care l-au vizitat și l-au preluat. Cei de la federație ne-au făcut un presing zi de zi. Domnul Rotaru de la U21 s-a comportat ca un frate. Luca nu știe. Le mulțumesc tuturor celor ce mi-au ajutat fiul”, a declarat Florin Mihai, tatăl lui Luca Mihai, la ”Liga Digi Sport”.

Luca Mihai: ”Cel mai important lucru este că sunt pe picioarele mele acum”

La mai bine de o săptămână de cele întâmplate, Luca Mihai a vorbit despre accidentarea sa și despre recuperare. Mai mult, fotbalistul a dezvăluit că nu-și aduce aminte de momentul accidentării. 

”Vă mulțumesc foarte mult. Tatăl meu a fost alături de mine și m-a susținut. Cu siguranță. Vă spun sincer, nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat. Nu îmi aduc aminte nici ce am făcut cu o zi înainte în cantonament în București.

Nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat înainte de meci. Cel mai important lucru este că sunt pe picioarele mele acum, că sunt acasă. Domnul doctor mi-a spus că totul o să fie bine și că o să revin pe teren.

(n.r. despre Josue Homawoo) Până la urmă i-a scris mamei mele. Eu l-am iertat. Am trecut peste. În primul și în primul rând trebuie să fim oameni, să avem respect față de ceilalți. E important să fi învățat ceva din asta. Eu am învățat ceva din greșeala lui.

Sunt la București, acasă la mama mea. Stau cu ei și mă bucur de timpul petrecut cu ei. Vă spun sincer că eu pentru pasiunea mea, pentru fotbal și acum aș intra pe teren, să fiu alături de colegii mei pe teren. Le țin pumnii pentru meciul de azi. Am vorbit cu colegii. M-a sunat și domnul președinte, antrenorul. Toată lumea mă susține. 

A fost un sprijin imens. Vă spun sincer că nu m-aș fi așteptat niciodată. Vreau să le mulțumesc tuturor care și-au rupt 20 de secunde și mi-au dat mesaj. Orice mesaj pentru mine a contat.

Le mulțumesc domnului Stoichiță, Burleanu și Pancu pentru că m-au vizitat. Am plâns împreună, am râs împreună. Domnul Pancu m-a motivat.

Am auzit că mama a fost pe teren, plângea. Nu îmi amintesc nimic de pe teren. Probabil că am vrut să îi arăt degetul că sunt bine. Nu îmi amintesc nimic. Probabil că mi-am dat seama că mama plânge și am vrut să o liniștesc”, a spus Luca Mihai, la ”Liga Digi Sport”.

Etichete: luca mihai , josue homawoo , luca mihai accidentare , florin mihai , medic florin mihai


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide