Connect with us

Alte Sporturi

Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out

Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out

Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker

Campionatul Mondial de snooker – Profimedia Images

Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker a fost stabilit după ce am aflat şi ultimul jucător care a trecut de primul tur. John Higgins l-a învins pe Jamie Jones, cu 10-6, şi a ajuns între primii 16 jucători ai competiţiei de la Crucible.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acolo nu au ajuns însă nume mari ale snookerului. Campionul en-titre Luca Brecel, finalistul din 2023, Mark Selby, Mark Williams, Zhang Anda, Ding Junhui sau Barry Hawkins.

Practic, jumătate dintre capii de serie au fost elinaţi, Luca Brecel, Mark Selby, Mark Williams, Ding Junhui, Ali Carter, Gary Wilson, Zhang Anda şi Barry Hawkins. Singurii ani în care s-a mai întâmplat aşa ceva au fost 1980, 1992 şi 2012.

Cele mai citite

Cea mai clară victorie a fost obţinută de Ronnie O’Sullivan, care a trecut de Jackson Page, cu 10-1. La polul opus, patru meciuri au avut nevoie de meci decisiv, Brecel – Gilbert, Milkins – Pang, Jiahui – Williams şi Ding – Lisovski.

Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker

  • David Gilbert – Robert Milkins
  • Stephen Maguire – Shaun Murphy
  • Joe O’Connor – Kyren Wilson
  • John Higgins – Mark Allen
  • Judd Trump – Tom Ford
  • Jak Jones – Si Jiahui
  • Jack Lisovski – Stuart Bingham
  • Ryan Day – Ronnie O`Sullivan

Ronnie O’Sullivan, înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible”

Ronnie O’Sullivan a oferit o serie de declaraţii acide înainte de Campionatul Mondial din acest an, ce are loc în perioada 20 aprilie – 6 mai, la Sheffield.

Cea mai importantă competiţie a snooker-ului se dispută la Crucible din 1977, dar cel considerat cel mai bun jucător din istorie ar vrea să o mute din Marea Britanie şi propune două variante: China şi Arabia Saudită.

„Nu îmi place Crucible. Cred că ar fi o decizie înţeleaptă să mute Campionatul Mondial de la Sheffield. Să avem în continuare un turneu aici? Da, de ce nu? Dar nu campionatul mondial care se întinde pe 17 zile.

Este un circ uriaş şi ai nevoie de mult spaţiu. Cred că Arabia Saudită ar fi foarte bună. Au multe resurse şi cred că s-ar descurca foarte bine. Dacă ar fi să-l ducem în China, clar că ar trebui să fie în Shanghai, sau într-un alt oraş mare, precum Shenzhen sau Guangzhou.

Reclamă 4 / 0/3

Vom avea parte de maşini personale, mâncarea va fi acolo. Hotelurile vor fi foarte frumoase. Se va plăti pentru totul, iar premiile pentru turneu vor fi astronomice. Nu ai nevoie de o arenă de 10 stele, dar restul trebuie să fie foarte bine”, a spus jucătorul de 48 de ani, citat de The Sun.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide