Connect with us

Alte Sporturi

„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid

„Și calul aleargă! Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid

Mircea Rednic sare cu prime și are un plan “diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid

Mircea Rednic, la o conferinţă de presă / AntenaSport

Mircea Rednic are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid la UTA! Antrenorul a sărit deja și cu prime, pentru a-i face fericiți pe fotbaliști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon, Rapid i-a trimis, sub formă de împrumut la UTA, pe Rareș Pop, Claudiu Micovschi și pe Cătălin Vulturar.

Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid

După 1-1 cu Petrolul, în etapa cu numărul 5 din playout, Mircea Rednic l-a lăudat pe Micovschi și a spus că acesta a alergat excepțional pe „Ilie Oană”.

Cele mai citite

De asemenea, acesta a spus că toată echipa va primi o primă, având în vedere ultimele evoluții.

Totodată, Rednic a fost întrebat și de viitorul jucătorilor împrumutați de la Rapid. Tehnicianul a spus că îi va „ține de picior” pe aceștia și speră că cei 3 nu vor pleca în Giulești, în vară.

„Micovschi a alergat excepțional, i-am mai zis, și calul aleargă, dar a dat și gol! Dacă dă 10 goluri îi dau primă, merită! Toată echipa merită!

Eu nu cred că vor pleca la Rapid! Uite așa mă țin de ei! Îi țin de picioare! Aici joacă, au condiții! Să îi ia acolo și să nu joace?! Să îi lase la mine! (n.r. râde). Nu o să fie ușor nici pentru ei, nici pentru mine. Mă gândesc că Dumnezeu acționează și pentru ei, și pentru mine!”, a spus Mircea Rednic, la digisport.ro.

Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad!

Mircea Rednic a transmis un mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad. Tehnicianul „textiliștilor” nu s-a ferit de cuvinte după partida cu Petrolul, din etapa cu numărul 5 a playoff-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu sunt mulțumit! Nu ai cum să fii mulțumit la un așa joc. Totuși, a fost cel mai bun meci al nostru, în deplasare. Ne-am creat mai multe ocazii decât în toate meciurile din playout.

Într-un fel e un punct, nu a vrut să intre. La Omondi a fost fault la început oricum. Legat de henț, ce știu eu dacă îți vine din mână în picior nu e henț.

Nu vreau să comentez, asta este, mă bucur că am revenit, le-am creat ocazii. Au un portar foarte bun! E numărul 1! Jumătate din punctele lor sunt datorită lui!

S-a complicat Omondi la acea ratare, nu trebuie să te complici așa, nu ai voie să ratezi. El le mai are pe astea, ăsta e Omondi, dar ca joc nu am ce să îi reproșez.

E un joc cu o echipă bună, în prima repriză au avut o ocazie și ne-au dat gol.

Am mai avut și noi erori, trebuie să fim mai atenți. Noi am cam plătit.

Abia aștept meciul cu Oțelul! O să avem și suporterii, o să fie excelent! S-a muncit mult, cu răbdare, unii n-au avut, dar deciziile luate de mine au fost bune, 85%.

Au mai fost și rateuri cu anumiți jucători, la bugetul pe care îl avem.

Interdicția la transferuri… da… Eu știu că s-au plătit datoriile. O să vedeți că vom putea transfera jucători, momentan oricum nu are rost.

Cea mai grea a fost datoria față de Keșeru, s-a dus jumătate din bugetul nostru pe o lună, dar asta este. De la Strâmbu’, sunt alții care încearcă să mai bage câte o strâmbă, ca să ne destabilizeze, dar nu au cum să o facă. Avem echipă acum, arătăm bine!”, a mai spus Mircea Rednic.

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide