Connect with us

Alte Sporturi

Sfatul pe care i l-a dat Răzvan Raţ lui Florinel Coman legat de un transfer în zona arabă!

Motivul pentru care nu se mai face transferul lui Florinel Coman în Qatar! Mihai Stoica: „Nu l-am tăiat din lot”

Motivul pentru care nu se mai face transferul lui Florinel Coman în Qatar a fost dezvăluit. Agentul lui Florinel Coman, Federico Pastorello, ar fi cerut un comision uriaş pentru ca internaţionalul român să meargă la Al-Duhail. Reprezentanţii clubului din Qatar au refuzat din start.

Potrivit sportpesurse.ro, Federico Pastorello ar fi cerut un comision de 500.000 de euro pentru a se face acest transfer.

Cei din Qatar nu au fost de acord. Astfel, transferul a intrat în stand-by. Mutarea s-ar putea face, în cele din urmă, dacă impresarul italian va renunţa la pretenţiile considerate exagerate.

Nu s-a primit nicio ofertă pentru Coman. De fapt, nu trebuie primită ofertă. Până nu intră banii în cont şi el semnează… Nu am nicio idee, nu ştiu. Nu părea nimic făcut, asta a scris presa.

Nu avea cine să închidă business-ul, că se închide când intră banii în cont. Cine vine şi spune că dă 3-3,5 milioane înseamnă că nu vrea să-l ia. Din câte reţin, Coman mai are trei ani.

Să vedem ce se va întâmpla. Eu nu l-am tăiat din lotul pe care l-am desenat pentru sezonul următor. Eu tot adaug, dar de tăiat, n-am tăiat nimic până acum”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide