Connect with us

Alte Sporturi

Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

Sepsi s-a despărţit de 7 jucători

Laszlo Dioszegi / Antena Sport

Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali. Este vorba de Pavol Safranko, cel care a fost dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a început revoluţia în lot, după ce echipa a terminat pe locul 5 în playoff. Clubul covăsnean a anunţat că 7 au plecat de la echipă. Astfel, Mihai Bălaşa, Mario Rondón, Jonathan Rodríguez, Adnan Aganović, Varga Roland şi Pavol Šafranko vor părăsi clubul la 30 iunie.

De asemenea, Andres Dumitrescu se întoarce la Slavia Praga, după ce în ultimele luni a evoluat sub formă de împrumut la Sepsi OSK.

Cele mai citite

Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

„Schimbări în lotul echipei. Jucătorii Mihai Bălașa, Mario Rondon, Jonathan Rodriguez, Adnan Aganovic, Varga Roland și Pavol Safranko vor părăsi clubul Sepsi OSK la sfârșitul contractelor care vor expira pe 30 iunie 2024. De asemenea, Andres Dumitrescu se întoarce la Slavia Praga, după ce în ultimele luni a evoluat sub formă de împrumut la echipa noastră. Pe această cale, dorim să le mulțumim celor șapte jucători pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în continuare”, a anunţat Sepsi pe reţelele de socializare.

Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB

Laszlo Dioszegi a spus recent că nu îl va lăsa pe Marius Ștefănescu să plece la FCSB indiferent de ofertă, având în vedere speculațiile apărute în jurul unei posibile mutări.

Marius Ștefănescu a dat de înțeles că ar accepta o ofertă din partea unei echipei mai puternice din Liga 1. Totodată, acesta a spus că Laszlo Dioszegi are dreptul de a face declarații legate de jucătorii săi, având în vedere că este patronul formației.

„Înainte de meci toată lumea își dă cu părerea. Probabil că ei erau favoriți, dar am arătat că nu am intrat degeaba în play-off. Singurul meci care a lăsat de dorit la noi a fost cel cu Craiova, de acasă.

Ne-a ieșit tot în această seară. Mă bucur că Safranko a reușit să înscrie, sper să ia și mingea acasă.

Sincer nu m-am gândit că se va opri meciul. Pe stadion se strigă orice, dar nu cred că s-ar fi oprit. Strigă 2-3 minute și asta e, dacă nu înțeleg..

Reclamă 4 / 0/3

Muncesc, fiecare jucător care joacă cred că își dorește să ajungă la EURO. Vom vedea dacă voi ajunge la EURO, eu îmi doresc asta.

Mai am 2 meciuri aici și după aceea vine perioada de transferuri. De 1 an 2 se vorbește, dar nu e nimic concret. Dacă se va ivi ceva voi dori să fac pasul la o echipă care se bate la campionat sau la una din afară.

Trebuie să dau tot ce am mai bun pe teren și de acolo vom vedea unde voi fi. (n.r – Dar tu vrei la FCSB?) De ce asta cu FCSB? FCSB, Rapid? De unde sunt astea? Patronul vorbește, până la urmă este patron. Eu ce pot să spun? Să mă pun rău cu dânsul? Eu am discutat ceva și vom vedea”, a spus Marius Ștefănescu, la digisport.ro.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide