Connect with us

Alte Sporturi

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu: „Recomand conducerii federaţiei să-şi prezinte demisia de onoare”

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu: „Recomand conducerii federaţiei să-şi prezinte demisia de onoare

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu – FR Ciclism

E scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu. Eduard Novak, fost ministru al Sportului şi fost preşedinte al FR Ciclism, acuză Federaţia Română de Ciclism după suspendarea pe 17 luni a lui Vlad Dascălu şi cere demisia de onoare a conducerii forului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“În calitate de fost conducător al Federaţiei de Ciclism şi Ministru al Sportului, doresc să transmit un mesaj clar către actuala conducere a federaţiei.

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu

Suspendarea din partea Tribunalului Antidoping din cadrul UCI a celui mai titrat ciclist de mountainbike, aflat în cursa pentru o medalie olimpică, evidenţiază incompetenţa celor care guvernează această federaţie. Toate notificările au fost trimise către FRC timp de 12 luni, însă nimeni nu a reuşit să prevină această catastrofă”, notează Novak pe pagina sa de Facebook.

Cele mai citite

Fostul ministru menţionează că, având în vedere că mai multe obiective importante ale FRC nu au fost îndeplinite, “acest incident reprezintă picătura care a umplut paharul”.
“Recomand conducerii federatiei să-şi prezinte demisia de onoare şi să ofere oportunitatea unor persoane competente, care înţeleg mai bine nevoile sportivilor şi pot aduce o valoare adăugată acestei ramuri sportive din România”.

Federaţia Română de Ciclism a anunţat, marţi seară, că Tribunalul Antidoping al Uniunii Intrenaţionale de Ciclism a pronunţat o decizie de suspendare a sportivului Vlad Dascălu. Tribunalul l-a găsit pe Vlad vinovat de încălcarea regulilor anti-doping, respectiv trei abateri la declararea locaţiei într-un interval de 12 luni, impunându-i o perioadă de suspendare de 17 luni.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide