Connect with us

Alte Sporturi

S-a aflat totul: motivul pentru care Florinel Coman nu se transferă în Bundesliga

Internaționalul român a avut un sezon de excepție în tricoul celor de la FCSB, însă, cu toate acestea nu a existat un interes ridicat pentru serviciile sale de la echipe din Europa.

Unul dintre conducătorii din Liga 1 și fost fotbalist în Bundesliga, Ciprian Marica, a dezvăluit care ar fi motivul pentru care Florinel Coman a ratat transferul într-un campionat puternic din Vest.

De ce nu a ajuns Florinel Coman în Bundesliga

“Am vorbit cu Thomas Hitzlsperger, care e la VfB Stuttgart , și l-am întrebat ce știe de Coman. Nu știa nimic. Ce era trist era că i-am arătat jucători români interesanți, că nu avem impresari.

Mi-a zis Hitzlsperger că: ‘Nu mi-a prezentat nimeni niciun jucător român’. Avem o problemă din acest punct de vedere, faptul că nu mai avem impresari de nivel și de anvergură internațională, cel puțin în Germania.

Cred că Florinel Coman are maturitatea necesară și forțe necesare să joace acolo, măcar să încerce”, a spus Ciprian Marica, la Prosport.

De soarta lui Coman se ocupă în acest moment un agent italian, Federico Pastorello, cu care jucătorul de la FCSB a început colaborarea în finalul anului 2023.

Ladislau Boloni, dezamăgit de Florinel Coman

Unul dintre antrenorii români care a reușit să reziste în campionatele importante din Europa, Ladislau Boloni, actualmente la Metz, în Ligue 1, a rămas dezamăgit de faptul că Florinel Coman nu are oferte importante din Europa.

“Eu așa cred, că acest băiat, Coman, merită mai mult, un fotbal mai bun. Eu nu vreau să condamn, pentru că am lucrat și eu acolo.

Dar atunci când pui piciorul acolo, pierzi 20% din ceea ce știi, la antrenament încă 10%, la meci încă 20%… E foarte greu și noi nu suntem suficienți de căliți.

Acest băiat ar merita un club european. De ce nu ajunge acolo? Nu știu”, a spus Boloni.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide