Connect with us

Alte Sporturi

Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc”

Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc

Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la “noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon

Dan Şucu şi Mircea Lucescu

Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon, este unul de consultant. Il Luce şi-a folosit experienţa pentru a-i ajuta pe giuleşteni, atunci când a venit vorba de infrastructură sau chiar de aducerea jucătorilor de valoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Lucescu a refuzat o poziţie oficială la Rapid, Dan Şucu va avea parte de ajutorul necondiţionat al celui mai titrat antrenor român.

Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon

„Domnul Lennon va fi ajutat în noul sezon și de un club RAPID mai puternic! Pe baza evaluărilor făcute împreună cu domnul Mircea Lucescu, căruia îi mulțumesc în mod special, vom continua investițiile în infrastructură, vom reforma în totalitate zona medicală (refacere, recuperare, nutriție) și, normal, vom continua investițiile în jucători valoroși, cu mentalitate de învingători.

Cele mai citite

Sunt multe lucruri care vor fi schimbate în bine, dar prefer să îi las să vorbească despre ele pe colegii responsabili de implementarea lor!”, a spus Şucu, citat de fcrapid.ro.

Dan Şucu, mesaj către petrecăreţii Rapidului

Pe de altă parte, acţionarul principal a avut un mesaj şi pentru petrecăreţii din Giuleşti, Albu şi Borza, şi pentru cei care ar avea tendinţa s-o ia pe urmele lor.

„Dânsul vine dintr-o cultură fotbalistică, cea anglo-saxonă, bazată pe seriozitate, pe muncă, pe reușită. Cultură în care deciziile, odată luate, nu mai sunt comentate sau negociate, ci pur și simplu sunt implementate.

Un antrenor cu rezultate excepționale, experimentat, dar încă tânăr, energic, foarte autoritar, un lider adevărat. Și, în plus față de toate, un antrenor care poate lua decizii echilibrate, fără să vină în spate cu un bagaj de antipatii sau de preferințe subiective în ceea ce privește lotul.

Sunt convins că nu vom mai avea jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă sau de pe pârtiile de schi, sau care să se prezinte la echipă cu kilograme în plus față de greutatea optimă. Sunt, de asemenea, convins că, în sezonul viitor, pregătirea fizică, implicarea și determinarea în teren a echipei noastre vor fi la un nivel net crescut față de stagiunea abia încheiată”, a mai spus Şucu.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide