Connect with us

Alte Sporturi

Reacția Poliției după scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”O reclamase ca fiind furată”

  • MEDIA: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

  • MEDIA: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Antrenorul, liber de contract în acest moment, a cerut ajutorul polițiștilor după ce le-a comunicat acestora că a aflat unde se află skijet-ul său, despre care declarase, nu demult, că a fost furat.

Poliția Ilfov: ”N-au rezultat indicii care să ateste existenţa vreunei agresiuni fizice”

Anamaria Prodan a ajuns și ea, miercuri după-amiază, la respectivul loc în care se afla ambarcațiunea. Agentul FIFA a susținut că nu a furat nimic și că skijet-ul ar fi fost dus în respectivul loc, care este un service, pentru a fi reparat. Mai mult, Prodan a spus că vasul de navigație este, de fapt, al copilului lor, Laurențiu Reghecampf jr.

”La data de de 12 iunie a.c., în jurul orei 17:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcaţiunea (Skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii Postului de Poliţie Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăţi comerciale, având ca obiect de activitate reparaţii auto şi ambarcaţiuni, se află skijet-ul reclamat”, a fost comunicatl celor de la Poliţia Judeţeană Ilfov, remis mass-media, miercuri seară.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a prezentat şi o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a susţinut că bunul respectiv se află în coproprietate până la soluţionarea partajului.

”Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii care să ateste existenţa vreunei agresiuni fizice, între bărbatul care a sesizat şi femeia care a sosit la faţa locului”, au mai transmis poliţiştii.

Dialogul pe stradă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”Am venit să recuperez ce ai vândut tu”

Galerie Foto

Anamaria Prodan: ”Eu l-am adus, eu îl iau! Trage mașina, te rog frumos, și leagă-l de mașină să îl iau acasă”.
Laurențiu Reghecampf: ”Nu există așa ceva!”.

Anamaria Prodan: ”Aoleu! Este bunul copilului meu!”
Laurențiu Reghecampf: ”Nu este bunul nimănui!”

Anamaria Prodan: ”Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să îți vezi copilul, Laurențiu Reghecampf? De ce furi și ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?”
Laurențiu Reghecampf: ”Am venit să recuperez ce ai vândut tu”

Anamaria Prodan: ”Eu nu am vândut nimic. (…) Reghecampf, te faci de râs în fața țării, tu realizezi?! (…) Uite-te puțin la tine ce ai ajuns, cu Gabi Oprea care te-a făcut turnător toată viața. Te-a făcut zob din toate punctele de vedere. (…)

Eu sunt chemată de acasă pentru skijet-ul meu, al copiilor mei, care este la reparat, și pe care imediat a venit să îl sustragă și pe acesta. Dacă voi puteți să credeți așa ceva!”.

Skijet-ul este înmatriculat pe numele lui Laurențiu Reghecampf

La fața locului s-a aflat și un echipaj de poliție, iar Anamaria Prodan s-a inflamat și mai tare. La un moment dat, agentul a încercat să afle detalii de la Prodan și să o întrebe ce caută acolo, iar aceasta a replicat. În tot acest timp, agentul FIFA a filmat non stop.

Respectivul skijet este înmatriculat pe numele lui Laurențiu Reghecampf, dar Anamaria Prodan tot a încercat pe antrenor să intre în posesia bunului său.

”Sesizare făcută la Poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă. L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri și nu face altceva …(…) Domnul Reghecampf pune Poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce.

Deci, cam despre asta este vorba. Cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină să își vadă copilul acasă. Despre asta este vorba. Ca să nu mai aud că Anamaria Prodan face și drege. Este skijet-ul adus de mine la reparat, iar domnul Reghecampf a venit doar să-l ia și să-l vândă și pe ăsta că are nevoie de foarte mulți bani.

Nu este furat nimic, este soțul meu Laurențiu Reghecampf, este skijet-ul copilului meu adus la reparat. Este înmatriculat pe numele lui Reghecampf, dar nu are nicio legătură.

Suntem soț și soție. Sunt bunuri de familie, am vorbit cu avocatul acum. M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva.

Am aflat acum că a venit să ia skijet-ul și că l-a declarat furat. Eu am spus la televizor că sunt în proprietatea familiei”, a mai spus Anamaria Prodan.

Pacea a ținut doar o lună

Pe 13 mai 2024, Anamaria Prodan a anunțat public pacea cu Laurențiu Reghecampf.

Agentul FIFA a precizat că antrenorul a fost cel care a avut inițiativa, iar discuția s-a bazat pe stingerea conflictului public. 

”Reghecampf m-a sunat azi. Am decis să punem capăt acestui scandal.

Nu am nicio treabă cu fata asta (n.r. – cu Corina Caciuc, actuala soție a lui Reghecampf). Nu mă interesează. Eu vorbesc cu încă actualul meu soț doar despre copiii noștri.

În rest, nu mă interesează ce face Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Anamaria nu a mai vrut să dezvolte subiectul legat de bolidul de lux și de barca, declarate furate de Reghecampf.

”Avem împreună două case și un apartament. Restul sunt ale mamei mele.

Dar am decis să nu mai discutăm public astfel de subiecte. Nu are sens să ne facem de râs în fața României”, a mai spus Anamaria Prodan.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide