Connect with us

Alte Sporturi

Reacția lui Mircea Lucescu după ce Dan Șucu l-ar fi ales pe Neil Lennon antrenor la Rapid

  • Cupa României, finala: Corvinul – Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United – Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

UPDATE 17:50: ”Am citit și eu stirea despre o discuție pe care aș fi avut-o cu domnul Șucu despre antrenorul Rapidului. Eu cu domnia sa am discutat despre echipă. Poate în mod deosebit despre Pro Rapid, bază cu ajutorul căreia Rapidul a câștigat două titluri și două Cupe. Pentru un club care vrea performanță, o astfel de bază de pregătire este absolut necesară!

Cum credeți că mi-aș permite eu să-i spun unui om de afaceri care investește atât de mult la o echipă, și financiar și emoțional și în toate felurile, să facă într-un fel sau în altul?! 

Sunt sigur că domnul Șucu a ales, dacă într-adevăr a ales, soluția cea mai bună. Rapidul are un noroc enorm că un om cum e Dan Șucu este acolo și nu în altă parte”, a ținut să precizeze Mircea Lucescu.


Știrea inițială

Puțini credeau că Lobonț va putea redresa corabia și să continue din sezonul viitor, iar rezultatele au confirmat acest lucru.

Marți, pe Digi Sport ați putut citi că Mircea Lucescu i-a dat răspunsul definitiv lui Dan Șucu, unul negativ, fără să mai tragă de timp până pe 1 iunie și astfel patronul Rapidului să poată pune cât mai repede un antrenor la echipă. Și tot pe Digi Sport că Lennon este alesul lui Șucu.

Mircea Lucescu i-ar spus lui Dan Șucu să nu pună un antrenor anglo-saxon pentru că nu s-ar potrivi stilului din această parte a Europei

Cum era de așteptat, Șucu a fost interesat în negocierile cu Il Luce să afle și care este filosofia celui mai de succes antrenor român la nivel internațional, dar asta nu înseamnă că a îmbrățișat tot ce i s-a spus.

Mircea Lucescu l-ar fi sfătuit pe Dan Șucu să nu aleagă niciodată un antrenor anglo-saxon. ”Dane, nu că nu ar fi buni sau ar fi slab pregătiți, dar anglo-saxonii nu se potrivesc cu stilul nostru”, ar fi esența mesajului transmis de Lucescu. De altfel, la primele cinci echipe din Anglia antrenează Guardiola, Arteta, Klopp, Emery și Postecocoglu. Adică niciun britanic!

Cel mai bun exemplu că a ascultat pe toată lumea, dar a decis doar cum a crezut că e bine este acela că a hotărât să-l instaleze pe Neil Lennon (52 de ani), după meciul cu FCSB, antrenor la Rapid.

În carieră, Lennon a antrenat 536 de meciuri în Marea Britanie și 29 în Cipru

Un nord-irlandez care a antrenat o singură dată în afara Regatului, în urmă cu aproape doi ani, pe ciprioții de la Omonia. Au fost 29 de meciuri în șapte luni, 12 victorii, 10 înfrângeri și 7 rezultate de egalitate.

Decizia a fost comunicată de Șucu celor care se ocupă direct de Rapid marți după-amiază.

  • În cariera de antrenor, statisticile arată că Lennon a antrenat 536 de meciuri pe Celtic, Bolton și Hibernian și doar 29 de partide în altă parte a Europei.

Etichete: mircea lucescu , antrenor rapid , neil lennon , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide