Connect with us

Alte Sporturi

Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel

De asemenea, Răzvan Lucescu va miza şi pe Andrija Zivkovic în locul lui Kiril Despodov. De asemenea, cei de la alphanews.live susţine că Lucescu va miza pe Stefan Schwab în locul lui Magomed Ozdoev.

Echipa lui Răzvan Lucescu a avut parte de două „finale” perfecte, care i-au adus primul loc în Grecia, cu o singură etapă rămasă de disputat. PAOK le-a învins pe Olympiacos (2-0) şi Panathinaikos (4-1) şi a profitat de eşecul lui AEK Atena, pe terenul lui Olympiacos (0-2).

Rezultatele perfecte de miercuri l-au adus pe Răzvan Lucescu în postura de lider al Greciei, cu o singură etapă rămasă de disputat. Dar PAOK va avea nevoie de victorie, în deplasare, în uriaşa confruntare cu Aris, marea rivală din oraş. Marele avantaj este că fostul selecţioner este la mâna lui şi, în cazul unui succes, nu depinde de rezultatul de la Atena, unde AEK e marea favorită. În cazul în care AEK nu câştigă partida cu Lamia, atunci PAOK îşi adjudecă titlul şi cu un eşec cu Aris.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide