Connect with us

Alte Sporturi

„Raza mea de soare!” Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita lui! Radiază de fericire împreună

Fiul lui Ion Ţiriac a postat o fotografie rară alături de iubita lui, Sorana Cîrstea. Cei doi sunt o prezenţă discretă în ceea ce priveşte relaţia lor, Alexandru Ion Ţiriac postând o imagine rară alături de sportivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ion Ţiriac a fost deseori surprins la meciurile Soranei Cîrstea. Acesta este fiul cel mai al miliardarului Ion Ţiriac, cel care mai are alţi doi copii, pe Karim şi pe Ioana.

Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita lui

Alexandru Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea au fost împreună la un eveniment în Bucureşti, unde nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună, în ipostaze tandre, fiind îmbrăţişaţi. Între cei doi este o diferenţă de vârstă de 13 ani, ea având 34 de ani, iar el 47.

Până în prezent, Cîrstea şi Ţiriac Jr nu au postat nicio imagine împreună, dorind să-şi păstreze relaţie departe de ochii lumii.

Mesajul postat de Alexandru Ion Ţiriac, la fotografia cu Sorana Cîrstea, pune capăt oricărui posibil zvon legat de relaţia lor: „Raza mea de soare”, a notat fiul lui Ion Ţiriac, pe contul lui de Instagram.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide