Connect with us

Alte Sporturi

Rapid a primit nota de plată pentru torțele aruncate în teren! Sancțiunea dictată în Giulești

  • Liga 2: Corvinul – Csikszereda, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Champions League: Real Madrid – Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Înaintea fluierului de start, suporterii giuleșteni au pregătit un moment pirotehnic, în semn de protest, deși clubul a avut probleme din cauza acestui motiv.

La derby-ul cu FCSB, Rapid va închide toate sectoarele de la 106 până la 123, cu excepția a patru dintre ele

Concret, galeria de la Rapid a introdus în stadion torțe și petarde pe care le-au aruncat pe gazon. Acest lucru s-a întâmplat la o lună și jumătate după ”Dosarul Pyro”, pe baza căruia Liviu Ungurean, liderul galeriei, a fost reținut, iar asupra lui Daniel Niculae s-a dispus urmărirea penală.

La aproape două săptămâni distanță a venit nota de plată pentru Rapid. La derby-ul cu FCSB, toate sectoarele de la 106 până la 123 vor fi închise, cu excepția a patru dintre ele: 109, 110, 115 și 116.

Galerie Foto

Daniel Niculae a devenit inculpat, dar nu mai e acuzat de ”constituire de grup infracțional organizat”

În urmă cu o lună și jumătate, mai mulți suporteri din galeria Rapidului, dar și oficialul Daniel Niculae, au ajuns în birourile procurorilor, iar 17 persoane au fost reținute pentru câte 24 de ore în dosarul care a căpătat numele de ”Dosarul Pyro”.

La momentul respectiv, Niculae a primit calitatea de suspect la capătul celor două ore în care a dat declarații.

Întâmplător sau nu, decizia procurorilor în cazul lui Daniel Niculae, de a-i schimba încadrarea juridică în ”Dosarul Pyro” din suspect în inculpat vine la foarte puțin timp după ce oficialul giuleștenilor a numit ”o mizerie” dosarul legat de încălcarea Legii 4 prin folosirea materialelor pirotehnice pe stadioane.

Anunțul anchetatorilor a dus la întrebarea, vehiculată foarte intens, dacă după acest moment, Dan Șucu îl va mai păstra pe ”Nico” ca președinte al clubului. Dacă omul de afaceri va decide ca Nico să nu mai fie președinte, atunci asta ar însemna îndepărtarea din club a celui de care se leagă multe dintre realizările din ultimii ani ale noului Rapid, odată cu promovarea echipei din Liga a 4-a!

Totuși, trebuie remarcat că în comunicatul prin care este anunțată decizia de schimbare a încadrării, nu mai apare vreo referire la ”grup infracțional organizat”.

Referire care dacă ar fi fost păstrată ar fi înrăutățit perspectiva pentru oficialul din Giulești.

Etichete: rapid , torte suporteri rapid , sectoare inchise rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide