Connect with us

Alte Sporturi

Rangers cere 3,5 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut în presa din Scoția

Nu este pentru prima dată când turcii anunţă transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray, după ce s-a zvonit acest fapt şi în urmă cu câteva luni. Sursa citată anterior mai menţionează că Okan Buruk, antrenorul campioanei Turciei, îşi face planurile pentru sezonul următor, iar pe lista de transferuri este şi fiul „Regelui”, care a scris istorie la Galatasaray.

„Galatasaray ar putea interveni din nou pentru transferl talentatului tânăr, care s-a născut în Turca şi are, de asemenea, şi cetăţenie turcă”, notează sursa menţionată mai sus, care titrează: „Veşti bune pentru Galatasaray. Rangers îl dă afară pe Ianis”.

Şi scoţienii au analizat posibila mutare a lui Ianis Hagi la Gaatasaray, şi au confirmat faptul că românul nu este pe placul actualului manager al formaţiei de pe Ibrox, Philippe Clement, astfel că se va despărţi de scoţieni:

„Clement nu-l consideră pe român ca fiind parte din planurile sale din următoarea campanie, astfel că îi anunţă pe cei de la Galatasaray că este disponibil”, au transmis scoţienii de la ibroxnews.com.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide