Connect with us

Alte Sporturi

Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY

Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY

Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY

Profimedia

Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Ultimele meciuri din grupe au stabilit şi ultimele dueluri pentru un loc în semifinale. Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă se vede exclusiv în AntenaPLAY, până pe 26 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate cele 4 sferturi de finală se vor disputa joi, 23 mai. Primele două sferturi de finală vor începe la ora 17:30, exclusiv în AntenaPLAY. De asemenea, meciurile care vor stabi tabloul complet al semifinalelor vor începe la ora 21:20.

Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024

Canada a câştigat clar grupa A şi porneşte ca mare favorită în partida cu Slovacia. De asemenea, Suedia, câştigătoare grupei B, va avea acelaşi statu în meciul cu Finlanda. Mai echilibrate se anunţă meciurile dintre SUA şi Cehia, ţara gazdă a Campionatului Mondial, dar şi cel dintre Elveţia şi Germania.

Cele mai citite

  • Canada – Slovacia
  • Suedia – Finlanda
  • Elveţia – Germania
  • SUA – Cehia

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide