Connect with us

Alte Sporturi

Pe urmele lui Grealish! Erling Haaland, așa cum nu l-ai mai văzut până acum, la petrecerea de titlu a lui City

  • Futsal: CFR Timișoara – United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

”Cetățenii” au cucerit al șaselea titlu în ultimii șapte ani, iar jucătorii au sărbătorit din plin această performanță remarcabilă.

Erling Haaland, așa cum nu l-ai văzut niciodată!

Petrecerea a început pe teren, dar a continuat într-un club, de unde jucătorii lui Manchester City au plecat abia spre dimineață.

Erling Haaland pare că a învățat cum să se distreze de la colegul său din atac, Jack Grealish, care s-a făcut remarcat prin modul în care a celebrat ”tripla istorică” adjudecată de Manchester City în vara anului trecut.

Îmbrăcat în tricoul ”Cetățenilor”, Erling Haaland pare că s-a distrat mai mult decât trebuia, iar norvegianul întâmpina dificultăți în a se ține pe picioare.

GOBsGvaXAAARvsC
Erling Haaland, după petrecerea de titlu a celor de la Manchester City / Foto: captură X

Jack Grealish, campion și la petrecere

Galerie Foto

Internaționalul englez pentru care City a plătit 117,5 milioane de euro în 2021 a continuat petrecerea într-un club, alături de coechipierii săi. Într-o evidentă stare euforică, așa cum se poate vedea în galeria FOTO de mai sus, Grealish a plecat spre casă în zori, sprijinit de doi bărbați.

Pep Guardiola: ”Dacă cineva ar fi spus că voi câștiga șase campionate în șapte sezoane, aș fi spus că este nebun”

”Arsenal a reușit să ne împingă la un alt nivel. Înainte a fost Liverpool, iar în ultimele două sezoane a fost Arsenal. Acest sezon a fost incredibil. Am înțeles mesajul, știm că vor fi acolo pentru mulți ani (n.r. Liverpool și Arsenal).

Când am ajuns aici, dacă cineva ar fi spus că voi câștiga șase campionate în șapte sezoane, aș fi spus că este nebun. În niciun caz nu am crezut asta. Acum este perioada noastră. Noi facem parte din asta.

(n.r. care este secretul succesului) Care este secretul? Nu știu. Multă muncă, nu spun că sunt un manager rău, dar am un sprijin incredibil din partea clubului. Avem această etică a muncii, toată lumea își face treaba și fiecare departament este atât de important. Acesta este adevărul și realitatea.

Evoluție nu este. Directorul sportiv îmi dă acești jucători și eu mă gândesc ”OK care este cea mai bună poziție pentru ei?”, a spus Guardiola după ce a câștigat un nou titlu în Premier League, potrivit BBC Sports

În urma acestui succes, Pep Guardiola a devenit primul antrenor din istoria Premier League care a reușit să câștige 4 titluri la rând în Anglia. De asemenea, spaniolul este primul tehnician care a reușit să bifeze două eventuri la rând în Premier League.

Etichete: manchester city , jack grealish , titlu manchester city , erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide