Connect with us

Alte Sporturi

Octavian Popescu s-a operat și ratează startul preliminariilor Champions League! Lovitură uriașă pentru „perla” lui Gigi Becali

Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League!

FCSB a primit o lovitură, înainte de preliminariile UEFA Champions League. Chiar în seara în care a primit trofeul de campioană, echipa lui Gigi Becali a aflat că nu va fi cap de serie în turul al doilea.

Roș-albaștrii lui Charalambous vor juca în preliminariile UEFA Champions League, în vară, având în vedere că au câștigat titlul în Liga 1. Totuși, misiunea se anunță a fi deosebit de dificilă pentru echipa lui Gigi Becali.

Campioana va fi cap de serie în turul 1 al preliminariilor, acolo unde poate întâlni campioane din țări precum Belarus, Slovenia, Lituania, Kazahstan, Islanda, San Marino, Luxemburg sau Gibraltar.

FCSB spera să fie cap de serie și în turul al 2-lea preliminar și avea nevoie de rezultate favorabile în campionatele din Danemarca, Grecia și Cipru.

Mai exact, titurile din aceste țări trebuiau câștigate de formații cu un coeficient european mai mic decât al echipei patronate de Gigi Becali.

Totul s-a decis însă în Cipru, acolo unde APOEL Nicosia a devenit campioană. Formația cipriotă are un coeficient european mai mare decât FCSB, iar astfel va fi cap de serie în turul al 2-lea, în timp ce roș-albaștrii vor fi repartizați în urna a 2-a.

Iată lista capilor de serie din turul al doilea UEFA Champions League:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide