Connect with us

Alte Sporturi

Nervos pe eșecul cu Petrolul, Dorinel Munteanu și-a vărsat furia pe reporter: ”Ce întrebare stupidă”. Ce a reproșat antrenorul Oțelului

Oțelul Galați a rămas pe locul doi în play-out după ce a pierdut la Ploiești. Dorinel Munteanu a fost nemulțumit de prestația unor jucători și a transmis că aceștia se află la ultimele jocuri în tricoul moldovenilor.

Update: Pe o filmare postată pe social media a fost surprins dialogul dintre Dorinel Munteanu și reporterul Marian Codirlă. Antrenorul Oțelului l-a certat pe jurnalist pentru că l-ar fi chemat la flash-interviu pe Eduard Pap.

”Cine trage jucătorii la flash-interviu?! Sau îi luați voi după bunul plac. De ce l-ați luat pe Pap!? Că a greșit la primul gol sau de ce?! Tu iei?! (n.r. De ce? Ce-am făcut greșit?). Să ne întrebe și pe noi. Jucătorii mei sunt la cheremul lor?! Ia uite-l pe ăsta, îl ia pe Pap. (n.r. Chiar vreau să vorbim despre asta) Cine ești tu?! Ce specialist ești tu să-l iei pe Pap?! (n.r. Nu știu cu ce am greșit) N-ai greșit cu nimic tu, sunteți…. (n.r. Dorinel Munteanu ironic)”, a fost dialogul dintre cei doi care a fost postat pe Orange Sport.

Dorinel Munteanu: ”Ce întrebare prostească”

De asemenea, Dorinel Munteanu și-a vărsat frustrarea pe reporter, atunci când a fost întrebat despre cum va aborda jocul cu FC Botoșani.

”Ne-am propus altceva să jucăm. Sunt dezamăgit de unii jucători cărora le-am spus același mesaj și anume că va fi ultimul joc. Așa nu poți să faci performanță! În așa hal, n-ai cum! Mâine, dacă nu voi da liber, le voi spune ce trebuia să facă. Am egalat pe fondul unui joc bun.

Adversarul n-a ajuns la poartă. A fost o greșeală nefericită a lui Neagu, a lăsat acel culoar. Sunt supărat pe randamentul lor pentru că le-am spus să fie concentrați.

(n.r. Cum veți aborda ultimul joc) Ce întrebare stupidă! Facem asta cu seriozitate. O să vedeți duminică ce formație analizez. Se fac speculații că e ultimul joc”, a spus Dorinel Munteanu, nervos, la final.

Frederic Maciel: ”Doar atunci vom fi cu gândul la finală”

Mijlocașul moldovenilor, Frederic Maciel a explicat că ar fi putu face mai mult dacă nu aveau un om în minus în finalul jocului de la Ploiești.

”A fost un meci greu. N-a fost cel mai bun joc al nostru. Am egalat și am luptat, însă asta a fost. Am încercat să împingem jocul spre poarta adversă. De obicei avem energie și am tras mult să facem 2-1. Din păcate am rămas cu un jucător în minus pe final din cauza schimbărilor.

Ne gândim la finala din cupă tot timpul, însă suntem foarte concentrați și pe jocurile din campionat. După jocul cu FC Botoșani o să avem trei zile în care să fim cu gândul tot timpul la finală. Paște fericit tuturor!”, a spus Maciel


[embedded content]

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide