Connect with us

Alte Sporturi

Neluţu Varga a numit noul preşedinte de la CFR Cluj: „El este!”. A fost convins de Dan Petrescu

Neluţu Varga a luat decizia finală şi a numit noul preşedinte de la CFR Cluj. A fost convins de Dan Petrescu şi a renunţat definitiv la varianta Dani Coman, cel care este aproape de a semna cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Gruia va reveni, pe funcţia de preşedinte, Cristi Balaj. Acesta îşi dăduse demisia în luna aprilie, imediat după umilinţa suferită în Cupa României cu Corvinul Hunedoara. Atunci a plecat de la echipă şi Adi Mutu.

Neluţu Varga a numit noul preşedinte de la CFR Cluj

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos”, spunea atunci Cristi Balaj. La o lună distanţă, Balaj a acceptat să revină la vicecampioana României. Confirmarea a venit chiar de la finanţatorul CFR-ului.

Balaj e noul președinte. Coman nu mai e luat în calcul„, a declarat Neluţu Varga pentru iamsport.ro.

Cristi Balaj a fost cerut de Dan Petrescu. „Bursucul” confirmase că îşi doreşte să lucreze din nou cu fostul arbitru internaţional. „Îl aşteptăm cu braţele deschise„, a recunoscut antrenorul lui CFR Cluj după victoria cu Farul.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide