Connect with us

Alte Sporturi

MM Stoica a dezvăluit cum a devenit fan Steaua: “Toți erau dinamoviști în Galați!” Transferul care l-a “transformat” în stelist

Dragostea pe care MM Stoica o poartă echipei FCSB vine din 1974, atunci când acesta avea 9 ani și Tudorel Stoica s-a transferat la echipa Armatei.

Un detaliu interesant este acela că, în Galați, la vremea respectivă, erau mulți susținători ai lui Dinamo, marea rivală din București.

Momentul în care MM Stoica a devenit fan al Stelei

Cu toate acestea, Mihai Stoica, copil fiind, s-a lăsat influențat de bunicul său, cel care era împotriva “curentului”.

“În 1974 am devenit stelist, aveam o stemă pe care o luasem de la București și mama mi-o cosea de pe o bluză pe alta. E aproape incredibil că toți țineau cu Dinamo la mine în cartier.

În Galați, în general, în perioada aia, pentru că Steaua nu făcea rezultate. A mers Tudorel Stoica la Steaua, plecase de la Galați, era o chestie deosebită pentru noi.

După aia a plecat și Miți Majaru, pe care l-am cunoscut, am fost copil de mingi când și-a rupt piciorul la Galați. Aveam Steaua scris pe toate caietele, mama crede că bunicul meu m-a influențat, că el era mereu împotriva tuturor.

Probabil și chestia asta cu Tudorel Stoica, pentru mine asta a fost decisivă. Stoica a avut învâțătoare pe sora soacrei mele, am aflat după. A făcut mulți steliști la Galați atunci.

După 1986 e clar că Steaua a făcut mulți fani. Fani de genul ălă: ‘bate Oțelul, mă bucur, bate Steaua, mă bucur că-s stelist'”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Performanțele pe care MM Stoica le-a obținut la trupa lui Gigi Becali

În cele două mandate ale sale la echipa patronată de Gigi Becali, MM Stoica a avut mai multe momente în care s-a bucurat de performanțele echipei.

Semifinale din 2006, din Cupa UEFA, cu Middlesbrough, a reprezentat o perfomanță pe care MM Stoica a bifat-o din calitate de oficial al clubului.

La aceasta se mai adaugă și 13 trofee pe plan intern, fie că vorbim de Cupa Ligii, Cupa României, Supercupa sau Liga 1.


[embedded content]

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide